reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Jeju jakoś mi dziwnie jak piszecie o objawach np. zbliżającego się okresu. U mnie 26 dc i nie mam żadnych objawów ani ciązy ani okresu, nic nie boli, śluz jak zawsze, humor tylko kiepski, ale to raczej wina męża :p
Mnie przed okresem za wyczaj bolą plecy i piersi - podbrzusze to u mnie nowość😂

Ja juz tyle razy mialam byc *w*, ze nie wiem co typowe dla mnie... zazwyczaj bole miesiączkowe miewalam od 1 dnia @ a nie 5 dni przed, a bol w dole pleców to dla mnie nowość.
U mnie nowością byłby chyba brak bólu xd mam cały pakiet na okres, więc na ewentualnie zaciazenie bym raczej nic nie zauważyła :p

dzisiaj 26 dc okres za 3 dni.

Już nie mam nadzieji.
Dostanę okres to napewno coś mocniejszego wypije.
Też mam ochotę na coś mocniejszego, a tu nie da rady 🤦‍♀️. Nic, daje upust emocjom i przeryczalam część wczorajszego i dzisiejszego dnia, a wieczorem może chociaż jakiś radler😅🤦‍♀️

Sorka, że tak was wywołuje, ale boję się że coś przegapię :)

@Zielona2426 @Lili88 @Co.ma.byc @Lunak @Malinowa_chmurka @Mikimka jakieś zmiany u was? Z negatywów na ciąże lub pierwszy dzień cyklu :)

@Ceonis przepisałam Cię na 19.07 :)
Ja wciąż czekam 🙈 i w sumie sama nie wiem na co. Drugiego testu tu nie kupie bo strata hajsu. W domu będę dopiero w niedziele wieczorem No to jak okres nie przyjdzie to będę testować w poniedziałek 🤷🏻‍♀️
Z jednej strony jestem dobrej myśli. Z drugiej wydaje mi się, ze przez choroby też szanse nikłe. I tez studzę swój entuzjazm, ze w pierwszym cyklu jak tylko pomyśleliśmy to się uda 🤭 także nic ino czekać.
Siedzę na tej wiosce i internet mam jak wyjdę do ogrodu bo tak to strony się wczytują tysiąc lat 🫣 wiec trzymam mocno kciuki i podczytuje Wasze wyniki ;)

reklama
U mnie nowością byłby chyba brak bólu xd mam cały pakiet na okres, więc na ewentualnie zaciazenie bym raczej nic nie zauważyła :p
U mnie też jakby nie bolało to by było dziwne 😂Teoretycznie jestem 3 dni przed okresem więc może mam kolejna dolegliwość okredową😂 Nie nastawiam się na nic innego

Do góry