pietraczkaa
Fanka BB :)
Dzięki, tak widocznie miało być. Organizm widać potrzebuje czasu po poronieniuprzytulam
Ale ale dopiero powoła lipca, trzymam kciuki za was dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki, tak widocznie miało być. Organizm widać potrzebuje czasu po poronieniuprzytulam
przytulamDrogie Panie
Czekam na sierpniowy wątek. Ciekawe kiedy przyjdzie miesiaczka
Dziękiprzytulam
Mnie przed okresem za wyczaj bolą plecy i piersi - podbrzusze to u mnie nowośćJeju jakoś mi dziwnie jak piszecie o objawach np. zbliżającego się okresu. U mnie 26 dc i nie mam żadnych objawów ani ciązy ani okresu, nic nie boli, śluz jak zawsze, humor tylko kiepski, ale to raczej wina męża
Mnie nie boli póki co nicMnie przed okresem za wyczaj bolą plecy i piersi - podbrzusze to u mnie nowość
Ja juz tyle razy mialam byc *w*, ze nie wiem co typowe dla mnie... zazwyczaj bole miesiączkowe miewalam od 1 dnia @ a nie 5 dni przed, a bol w dole pleców to dla mnie nowość.Mnie przed okresem za wyczaj bolą plecy i piersi - podbrzusze to u mnie nowość
U mnie nowością byłby chyba brak bólu xd mam cały pakiet na okres, więc na ewentualnie zaciazenie bym raczej nic nie zauważyłaJa juz tyle razy mialam byc *w*, ze nie wiem co typowe dla mnie... zazwyczaj bole miesiączkowe miewalam od 1 dnia @ a nie 5 dni przed, a bol w dole pleców to dla mnie nowość.
Też mam ochotę na coś mocniejszego, a tu nie da rady . Nic, daje upust emocjom i przeryczalam część wczorajszego i dzisiejszego dnia, a wieczorem może chociaż jakiś radlerdzisiaj 26 dc okres za 3 dni.
Już nie mam nadzieji.
Dostanę okres to napewno coś mocniejszego wypije.
Ja wciąż czekam i w sumie sama nie wiem na co. Drugiego testu tu nie kupie bo strata hajsu. W domu będę dopiero w niedziele wieczorem No to jak okres nie przyjdzie to będę testować w poniedziałekSorka, że tak was wywołuje, ale boję się że coś przegapię
@Zielona2426 @Lili88 @Co.ma.byc @Lunak @Malinowa_chmurka @Mikimka jakieś zmiany u was? Z negatywów na ciąże lub pierwszy dzień cyklu
@Ceonis przepisałam Cię na 19.07
U mnie też jakby nie bolało to by było dziwne Teoretycznie jestem 3 dni przed okresem więc może mam kolejna dolegliwość okredową Nie nastawiam się na nic innegoU mnie nowością byłby chyba brak bólu xd mam cały pakiet na okres, więc na ewentualnie zaciazenie bym raczej nic nie zauważyła