reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Jeju jakoś mi dziwnie jak piszecie o objawach np. zbliżającego się okresu. U mnie 26 dc i nie mam żadnych objawów ani ciązy ani okresu, nic nie boli, śluz jak zawsze, humor tylko kiepski, ale to raczej wina męża :p
Mnie przed okresem za wyczaj bolą plecy i piersi - podbrzusze to u mnie nowość😂

Ja juz tyle razy mialam byc *w*, ze nie wiem co typowe dla mnie... zazwyczaj bole miesiączkowe miewalam od 1 dnia @ a nie 5 dni przed, a bol w dole pleców to dla mnie nowość.
U mnie nowością byłby chyba brak bólu xd mam cały pakiet na okres, więc na ewentualnie zaciazenie bym raczej nic nie zauważyła :p

dzisiaj 26 dc okres za 3 dni.

Już nie mam nadzieji.
Dostanę okres to napewno coś mocniejszego wypije.
Też mam ochotę na coś mocniejszego, a tu nie da rady 🤦‍♀️. Nic, daje upust emocjom i przeryczalam część wczorajszego i dzisiejszego dnia, a wieczorem może chociaż jakiś radler😅🤦‍♀️

Sorka, że tak was wywołuje, ale boję się że coś przegapię :)

@Zielona2426 @Lili88 @Co.ma.byc @Lunak @Malinowa_chmurka @Mikimka jakieś zmiany u was? Z negatywów na ciąże lub pierwszy dzień cyklu :)

@Ceonis przepisałam Cię na 19.07 :)
Ja wciąż czekam 🙈 i w sumie sama nie wiem na co. Drugiego testu tu nie kupie bo strata hajsu. W domu będę dopiero w niedziele wieczorem No to jak okres nie przyjdzie to będę testować w poniedziałek 🤷🏻‍♀️
Z jednej strony jestem dobrej myśli. Z drugiej wydaje mi się, ze przez choroby też szanse nikłe. I tez studzę swój entuzjazm, ze w pierwszym cyklu jak tylko pomyśleliśmy to się uda 🤭 także nic ino czekać.
Siedzę na tej wiosce i internet mam jak wyjdę do ogrodu bo tak to strony się wczytują tysiąc lat 🫣 wiec trzymam mocno kciuki i podczytuje Wasze wyniki ;)

reklama
U mnie nowością byłby chyba brak bólu xd mam cały pakiet na okres, więc na ewentualnie zaciazenie bym raczej nic nie zauważyła :p
U mnie też jakby nie bolało to by było dziwne 😂Teoretycznie jestem 3 dni przed okresem więc może mam kolejna dolegliwość okredową😂 Nie nastawiam się na nic innego

Do góry