reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Dostaliśmy wyniki z badania nasienia i wyszła podwyższona lepkość i niskie pH. Zapisałam męża do urologa na konsultacje, ale on i tak już załamany.. Ja mam w poniedziałek hsg, więc też stresik dochodzi

Ja się nie znam. Tutaj prędzej pomoże @LadyCaro ale z tego co kojarzę to lepkość można poprawić nawodnieniem i lekami wykrztuśnymi np. acc optima

reklama
Dostaliśmy wyniki z badania nasienia i wyszła podwyższona lepkość i niskie pH. Zapisałam męża do urologa na konsultacje, ale on i tak już załamany.. Ja mam w poniedziałek hsg, więc też stresik dochodzi

Ja się nie znam. Tutaj prędzej pomoże @LadyCaro ale z tego co kojarzę to lepkość można poprawić nawodnieniem i lekami wykrztuśnymi np. acc optima
zgadza się. Jak reszta wyników? Za niskie ph może być oznaką jakiegoś stanu zapalnego toczącego się w organizmie. Czy nie ma leukocytów w nasieniu?

zgadza się. Jak reszta wyników? Za niskie ph może być oznaką jakiegoś stanu zapalnego toczącego się w organizmie. Czy nie ma leukocytów w nasieniu?
Screenshot_20220714-081449_Adobe Acrobat.jpg
Screenshot_20220714-081459_Adobe Acrobat.jpg

A jeżeli chodzi o objawy ciążowe ja jestem jakieś 3dpo i nie mam żadnych :p
Ale ja w ciąży mam objawy jak już beta jest większa czyli koło 500

reklama
Do góry