reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Hejka wszystkim!
Dziś "mój dzień", rezultat raczej spodziewany: biel. Ale jaki ładny test Babyplan, nie?
Zobacz załącznik 1423499

AAAALE opowiem Wam jeszcze anegdotę z tego tygodnia (czekałam grzecznie na swoją kolej ;-))

Któregoś dnia... zauważam malutkie plamienie, 7dpo. Śmieję się do siebie, że to interpelementacja na pewno;-) Jednak było to krótkie i jednorazowe, więc sobie myślę: strzelę następnego dnia test. Biel. No to następnego. I tam... zobaczyłam COŚ. Nie wiem, czy na zdjęciach cokolwiek widać, ale na żywo to był naprawdę cień cienia. Może fabryczna, może coś innego - w każdym razie używam tych testów od 2 lat i ich biel zawsze była niepokalana. Wierzcie mi, ja nie z tych, które doszukują się czegoś, czego nie ma. Zawsze widziałam tylko biel w swoim życiu.
Zobacz załącznik 1423501
Zobacz załącznik 1423502

W każdym razie - to było we wtorek. Powtórzyłam test wczoraj, dziś - biel Vizira, więc myślę, że albo test był wadliwy, albo źle siknęłam ;-), albo nie skontrolowałam odpowiednio czasu i spojrzałam parę minut za późno... (siedziałam na forum :-D) - nie wiem, Miśki ;) Dziś już zaczyna mi się wstęp do okresu, więc liczę na to, że do niedzieli się rozkręci, co bym była zgodnie z planningiem.
Miłego dnia wszystkim!
ładny ten babyplan, ale wynik ładniejszy na tym drugim. TEż mam w szafce babyplana, ale póki co to czekam na owulację dopiero 😭
A może to Babyplan się myli, a tamten jest prawidłowy. Ja bym sprawdziła jeszcze raz:)
O i bardzo rozsądnie z ta wizyta 😅

Dobra jadę na te betę, będę później u gina po 17stej to będę wiedziała co i jak.
Niech stracę czas i kilkadziesiąt złotych
Kciuki za wynik :)
Tak wyglada mój pre-test z wczoraj.. wczoraj była biel.
Chyba zaszła jakaś reakcja.
Nie nakręcam się. Zaraz jadę po pinka.
Eh.. mogłam go wczoraj wyrzucić by był spokój.
Ja nie lubię tego pre-testu. Kilka razy go robiłam i po czasie zawsze takie coś, a w ciąży nie byłam 😥

reklama
ładny ten babyplan, ale wynik ładniejszy na tym drugim. TEż mam w szafce babyplana, ale póki co to czekam na owulację dopiero 😭
A może to Babyplan się myli, a tamten jest prawidłowy. Ja bym sprawdziła jeszcze raz:)

Kciuki za wynik :)

Ja nie lubię tego pre-testu. Kilka razy go robiłam i po czasie zawsze takie coś, a w ciąży nie byłam 😥
tak myśle ze to fałszywy wynik :-/

Proszę o przepisanie na 28 ☀️
Bez entuzjazmu, bo na wstępie usłyszałam, ze nasienie do inseminacji jest słabe i w dolnych granicach by w ogóle ją przeprowadzić… No ale cóż, poszło i czekamy

Mam te same objawy,bol dołu pleców, podbrzusza i lekkie mdłości, pbstawiam ze zbliża się @🙃🙃🙃
Jeju jakoś mi dziwnie jak piszecie o objawach np. zbliżającego się okresu. U mnie 26 dc i nie mam żadnych objawów ani ciązy ani okresu, nic nie boli, śluz jak zawsze, humor tylko kiepski, ale to raczej wina męża :p

Dostaliśmy wyniki z badania nasienia i wyszła podwyższona lepkość i niskie pH. Zapisałam męża do urologa na konsultacje, ale on i tak już załamany.. Ja mam w poniedziałek hsg, więc też stresik dochodzi

Drogie Panie 🤷

Czekam na sierpniowy wątek. Ciekawe kiedy przyjdzie miesiaczka

Załączniki

• IMG_20220714_114220.jpg
    IMG_20220714_114220.jpg
    143,2 KB · Wyświetleń: 143
reklama
Do góry