reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Dziewczyny jestem już w domu,stanu zapalnego nie ma,kanał szyjki częściowo udrożniony i lekarz powiedział, że może być już dobrze. Muszę obserwować przy następnej miesiączce, jeśli będzie lecieć to jest super,a jeśli nie to będę musiała się kontaktować z lekarzem. Mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku i nie będę musiała się z nim kontaktować. Wszystkim dziękuję za słowa otuchy i kciuki ☺️ życzę wszystkiego dobrego ☺️
W końcu dobre wieści ! Jestem przekonana, ze wszystko się ułoży. Dużo odpoczywaj, postaraj się zrobić coś dla siebie ❤️ Wszystko będzie dobrze 🥰

reklama
Dziewczyny jestem już w domu,stanu zapalnego nie ma,kanał szyjki częściowo udrożniony i lekarz powiedział, że może być już dobrze. Muszę obserwować przy następnej miesiączce, jeśli będzie lecieć to jest super,a jeśli nie to będę musiała się kontaktować z lekarzem. Mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku i nie będę musiała się z nim kontaktować. Wszystkim dziękuję za słowa otuchy i kciuki ☺️ życzę wszystkiego dobrego ☺️
To świetnie, że już domu i z pozytywnymi informacjami. Trzymam kciuki, żeby wszystko było już dobrze!

Kochana trzymaj się! Dużo zdrówka ❤️ i pamiętaj jesteśmy tutaj o każdej porze ☺️

Dziś jest 7dpo i jakoś tak sporo białego śluzu miewacie tak przed okres czy może to jakieś objawy ciąży? Raczej nie miałam tak przed okresem, No i jakoś tak inaczej czuje podbrzusze niż zwykle… chyba ze sobie już wymyślam i każdy objaw wpisuje w ewentualna ciąże…
Mnie bolą piersi, tak pieką momentami.
Wczoraj pobolewanie miesiączkowe, śluz kawa z mlekiem i wiecej niz zwykle, i jem jakbym byla 3 dni przed @, ostatnie 2 dni rano wstaję jakbym kaca miała 🤣🤣🙈
Jednym slowem sympatycznie w ...uj

Ja tam myślę że to wszystko wkrętki.
Mnie wczoraj szczypały sutki, bolało mnie podbrzusze i było mi niedobrze tylko że ja jestem prze owu 😆 jakiś tydzień
To właśnie chciałam pisać.
Ja nie mówię, że ktoś sobie zmyśla objawy, bo wierzę że faktycznie je ma.
Pamiętam moje pierwsze cykle starań. Miałam WSZYSTKIE dosłownie wszystkie objawy wczesnej ciąży i byłam pewna, że tym razem już na 100% jestem w ciąży. I ciągle okres. Do tego stopnia, że nigdy wcześniej nie miałam plamienia w ciągu cyklu. Cykle zawsze miałam równo 32 dniowe, a tu nagle jakiś jeden nawet 44 dni trwał!
A jak naprawdę zaszłam w ciążę, to najpierw staremu płakałam, że znowu okres, bo nic nie czulam na ciąże 😄

reklama
Do góry