reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Dziewczyny czy ten progesteron w 21 dc można badać o każdej porze dnia i po posiłku?
Bo jutro od rana nie mogę zbadać a bym chciała jednak to sprawdzic…🤷‍♀️

Ja nie wiem po co kupujecie te facelle jak one tak kłamią 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
Ja też dziś prawie kupiłam, nawet w tym celu specjalnie poszłam do rossmana, bo pinki w drodze, a nie wiem na co liczyłam chcąc już jutro rano zatestować 🤡
Jednak obudził się Janusz oszczędzania🤣 i stwierdziłam że to bez sensu, za wcześnie, facelle są jakie są i nie kupiłam a w zamian wzięlam dla Młodego ulubione musy😂🤣

8 dni po
Piersi mnie bolą, wczoraj bolal mnie brzuch miesiączkowo i mialam w srodku brazowy sluz to wyshizowalam dobie implantację 🤪🤣😁
rzuciłaś na mnie jakiś urok i dzisiaj mam brązowe plamienie tydzień przed okresem! 😅
Oprócz tego od 3 dni jestem strasznie senna i w ciągu dnia dosłownie mnie zmiata…dobrze że pracuję z domu to mogę uciąć sobie krótkie drzemki.
Cyce bolą jak zwykle, już mam wzdęcia więc pewnie okres się rozkręca, tylko czemu tak wcześnie 😰

reklama
Dziewczyny jestem już w domu,stanu zapalnego nie ma,kanał szyjki częściowo udrożniony i lekarz powiedział, że może być już dobrze. Muszę obserwować przy następnej miesiączce, jeśli będzie lecieć to jest super,a jeśli nie to będę musiała się kontaktować z lekarzem. Mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku i nie będę musiała się z nim kontaktować. Wszystkim dziękuję za słowa otuchy i kciuki ☺️ życzę wszystkiego dobrego ☺️

Do góry