ToTaRuda
Zaangażowana w BB
Jak każda z nasNo tylko przez 7 lat niestarania się o kolejne dziecko nie miałam żadnych symptomów niczego xD
Dopiero jak się starać zaczęłam to i zaczęłam mieć symptomy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak każda z nasNo tylko przez 7 lat niestarania się o kolejne dziecko nie miałam żadnych symptomów niczego xD
Dopiero jak się starać zaczęłam to i zaczęłam mieć symptomy
Ja ma swoje poczekam do 31.07, o ile w ogóle wcześniej będzie owu dziś dopiero 4dcSiedzę tu i czekam na nowe dwie kreseczki oczywiście Wasze bo moje dopiero za kilka dni…
13 lipca będzie piękne kombooby się posypały kreski!Siedzę tu i czekam na nowe dwie kreseczki oczywiście Wasze bo moje dopiero za kilka dni…
Tez czekam jak na szpilach, zeby to wybarwiło się jak nalezy...13 lipca będzie piękne kombooby się posypały kreski!
Ja czekam na swoje pinki, mam nadzieję że dziś przyjdą
Tez czekam jak na szpilach, zeby to wybarwiło się jak nalezy...
Rozumiem doskonale... w poprzedniej ciąży te pierwsze delikatne cienie, tez na zdjeciu tu na forum nie byly widziane przez większość az do testu z wyraźną ale wciąż bladą kreseczką... dlatego trwam w tej myśli, i godzę się z tym aczkolwiek na zywo widzę tylko pyt ciąża to czy testowa ???Ja nadal nie widzę nic
Wez kup normalny test jakiś inny niz te rosmanoweTez czekam jak na szpilach, zeby to wybarwiło się jak nalezy...
Czekam na pinki i robię od razuWez kup normalny test jakiś inny niz te rosmanowe