Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ro temu poronieniePrzypomnij jak dlugo się starasz?
Objawy a raczej normalne cykliczne odczucia to norma nie potwierdza ani nie zaprzecza ciąży pierwszym najprawdziwszym objawem ciąży jest spozniajacy sie @ i test pozytywny, cala gama odczuć i symptomów przed tym faktem to tylko piękny hormonalny taniec wnętrza z ciałem i psychiką.Ja tam myślę że to wszystko wkrętki.
Mnie wczoraj szczypały sutki, bolało mnie podbrzusze i było mi niedobrze tylko że ja jestem prze owu jakiś tydzień
Objawy a raczej normalne cykliczne odczucia to norma nie potwierdza ani nie zaprzecza ciąży pierwszym najprawdziwszym objawem ciąży jest spozniajacy sie @ i test pozytywny, cala gama odczuć i symptomów przed tym faktem to tylko piękny hormonalny taniec wnętrza z ciałem i psychiką.
Bo psycha potrafi tak fiksować, że za każdym razem w ciąży, a tu jednak @. I tu śmiem twierdzić, że lepiej do @ nie rozmyślać, a po prostu czekać na ten dzień. Przyjdzie @, to wiadomo, nie przyjdzie, testowankoooo
Bo się wsłuchujemy w nasze ciała jak ta szalona wróżka w tarota... żeby zrealizować cel...No tylko przez 7 lat niestarania się o kolejne dziecko nie miałam żadnych symptomów niczego xD
Dopiero jak się starać zaczęłam to i zaczęłam mieć symptomy
O kurka, no tak, psycha by siadała mi co dzień, że jednak ciąża A tak na serio, no fakt, tutaj cięższa sprawa... Ja się pocieszam, że moje cykle są krótkie, szybciej zleci do rozmyśleń, czy aby nie ciąża?U mnie nie ma co przyjść, ja mam cykle po 180 dni xD to jak mam dziś 9 dzień cyklu to się jeszcze naczekam - jutro kolejne USG to dowiem się czy w ogóle coś hoduję czy pusto
Ja to nie mam takiej silnej woli zeby czekać do @Bo psycha potrafi tak fiksować, że za każdym razem w ciąży, a tu jednak @. I tu śmiem twierdzić, że lepiej do @ nie rozmyślać, a po prostu czekać na ten dzień. Przyjdzie @, to wiadomo, nie przyjdzie, testowankoooo
Ja to nie mam takiej silnej woli zeby czekać do @