reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Hej dziewczyny 🌸 pięknie wygląda pierwsza strona 😍gratulacje!
Mam potwierdzoną owu. Dzisiaj byłam i podobno pęcherzyk świeżo rozlany 💚
Wczoraj działaliśmy z rana wiec liczę na cud 🫶

Proszę o wpisanie na 16.07, zobaczymy co tam wyjdzie.

reklama
Ja tam myślę że to wszystko wkrętki.
Mnie wczoraj szczypały sutki, bolało mnie podbrzusze i było mi niedobrze tylko że ja jestem prze owu 😆 jakiś tydzień
Objawy a raczej normalne cykliczne odczucia to norma nie potwierdza ani nie zaprzecza ciąży 🤣🤪 pierwszym najprawdziwszym objawem ciąży jest spozniajacy sie @ i test pozytywny, cala gama odczuć i symptomów przed tym faktem to tylko piękny hormonalny taniec wnętrza z ciałem i psychiką.

Objawy a raczej normalne cykliczne odczucia to norma nie potwierdza ani nie zaprzecza ciąży 🤣🤪 pierwszym najprawdziwszym objawem ciąży jest spozniajacy sie @ i test pozytywny, cala gama odczuć i symptomów przed tym faktem to tylko piękny hormonalny taniec wnętrza z ciałem i psychiką.

No tylko przez 7 lat niestarania się o kolejne dziecko nie miałam żadnych symptomów niczego xD
Dopiero jak się starać zaczęłam to i zaczęłam mieć symptomy :D

Bo psycha potrafi tak fiksować, że za każdym razem w ciąży, a tu jednak @. I tu śmiem twierdzić, że lepiej do @ nie rozmyślać, a po prostu czekać na ten dzień. Przyjdzie @, to wiadomo, nie przyjdzie, testowankoooo 😁

Bo psycha potrafi tak fiksować, że za każdym razem w ciąży, a tu jednak @. I tu śmiem twierdzić, że lepiej do @ nie rozmyślać, a po prostu czekać na ten dzień. Przyjdzie @, to wiadomo, nie przyjdzie, testowankoooo 😁

U mnie nie ma co przyjść, ja mam cykle po 180 dni xD to jak mam dziś 9 dzień cyklu to się jeszcze naczekam :D - jutro kolejne USG to dowiem się czy w ogóle coś hoduję czy pusto ;)

U mnie nie ma co przyjść, ja mam cykle po 180 dni xD to jak mam dziś 9 dzień cyklu to się jeszcze naczekam :D - jutro kolejne USG to dowiem się czy w ogóle coś hoduję czy pusto ;)
O kurka, no tak, psycha by siadała mi co dzień, że jednak ciąża 😆 A tak na serio, no fakt, tutaj cięższa sprawa... Ja się pocieszam, że moje cykle są krótkie, szybciej zleci do rozmyśleń, czy aby nie ciąża? 😄

reklama
Do góry