reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Ja w ogóle nie brałam cc pod uwagę, a skończyło się 2 razy cc, przy czym za pierwszym razem miałam 2w1 i pierwsza cesarka to był jakiś dramat. Dochodziłam do siebie 2 tyg, milam pełna narkozę, bo było za późno na pająka 🥴, dw adresy w brzuchu przez prawie 2 doby…. Ni maskara. Po drugim cc, planowanym, ale nagłym po 12 h chodziłam już po korytarzu i biegałam między oddziałami bo mi syna zabrali pod cpap na patologie noworodka, a ja co 2 h przez cała dobę na laktatorze, ale drugie cc nie było złe. A dziewczyna po SN co ze mna leżała nie mogala się ruszyć w ogóle o w zasadzie na sile ja położne do łazienki wyprowadzały, także nie ma kompletnie reguły, ale gdybym miała wybór to chciałbym SN zdecydowanie
A no widzisz, też pewnie zależne od progu wytrzymałości. Vo dla jednej trochę bólu to koniec świata 🙈

Ja te testy babyplan podłapałam od @Lea2022 , ona w Danii dostała 😁
U nas na miejscu są takie dość podobne, produkowane w jakimś lokalnym koncernie. Zasadniczo nigdy żadnych wątpliwości, zawsze biel Vizira. Tylko raz jeden test był zdecydowanie wadliwy, bo pokazał mi co prawda dwie kreski, ale ta druga była w zupełnie innym miejscu niż powinna :D Więc były to chyba 2 testowe + gdzieś tam zagubiona fabryczna...
No ale teraz czekam na moje Babyplany :-D

Wiecie u mnoe to jednak od początku testowa jednak ta kreska, widocznie facelle ja ma odrazu i pokazuje, z tym, ze gdy ciąża wybarwia sie, jak nie to tylko testową widać. Bo od początku taka jasniutka linia byla widoczna.
20220707_172620.jpg

Załączniki

• 20220707_172642.jpg
    20220707_172642.jpg
    758,1 KB · Wyświetleń: 53
Dziś jest 7dpo i jakoś tak sporo białego śluzu miewacie tak przed okres czy może to jakieś objawy ciąży? Raczej nie miałam tak przed okresem, No i jakoś tak inaczej czuje podbrzusze niż zwykle… chyba ze sobie już wymyślam i każdy objaw wpisuje w ewentualna ciąże…

reklama
Do góry