amusedxxx
Fanka BB :)
DziękujęMożliwe, że właśnie znaleźliście przyczynę i będziecie walczyć już ze znanym przeciwnikiem. Pokonacie go
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęMożliwe, że właśnie znaleźliście przyczynę i będziecie walczyć już ze znanym przeciwnikiem. Pokonacie go
ja dokładnie tak jak @Lilli2 pisze - super, że wiadomo o co chodzi w końcu i że jakoś będzie można adresować problemy. Czekanie w nieskończoność z wiszącą niewiadomą to chyba najgorsze, co nas spotyka. Informacje trudne, na pewno, ale na pewno prowadzą ku lepszemu.Dziękuję
A teraz wypij drineczka na babskim weekendzie dopóki jeszcze możeszDziękuję
@Mademoiselle_Nika, dziewczyny, pomocy, toż to czarna magia
Nie ma problemu trzy lata, nigdy nie było ciąży.Nie znam Waszej historii starań, więc z góry sorry za może oczywiste pytanie, ale mogłabyś napisać, czy mieliście jakąś historię poronień, czy po prostu staracie się bezskutecznie i nigdy nie było pozytywnego testu?
wszystkie ds które u mnie są nieobecneDziewczyny, a które Kiry są implementacyjne?
A może to być właśnie przyczyną poronień? Jeśli po pierwszym poronieniu tworzą się przeciwciała w organizmie matki... Tak mi przyszło do głowy...Przy braku podania zastrzyku z pierwszym dzieckiem może być wszystko ok, ale przy drugiej ciąży może powstać duży problem, bo te przeciwciała wytworzone wcześniej będą przenikać do krwioobiegu płodu i mogą niszczyć krwinki dziecka. Czyli może wystąpić poronienie.
To on ma C2C2A tu męża HLA