reklama
MissKocurek
Moderator
U mnie beta skromniutka bo 16,9 ale serce cieszy do okresu 4-5 dni więc myślę że taka niska może chyba być.
Patrząc na progres kreski musi być dobrze. Beta też bardzo ładna i to jeszcze przed terminem
Nie pozostaje nic innego jak życzyć najbardziej nudnej ciąży
Jeszcze raz gratulacje
dziękuje dziewczyny za ciepłe słowa, ale wątpię, ze się udało, bo wczoraj mnie mega piersi bolały, a dziś zupełnie nic. Ale powiem szczerze, ze już się tak do tego przyzwyczaiłam, ze wizja dwóch kresek wydaje się tak niemożliwa, ze aż w pewnym sensie niekomfortowa
Szczerze mówiąc dla własnego zdrowia psychicznego lepiej nie myśleć o wszelkich tego typu symptomach. Bo może to wskazywać i na okres i na ciążę. Co więcej za każdym razem może to wyglądać inaczej. Wiem mówienie nie myśl o tym jest trudne kiedy czasem nasz organizm dosłownie robi sobie z nas żarty. Sama się złapałam na tym, że im bardziej chce tym bardziej się doszukuje. Dla własnego zdrowia psychicznego im mniej tym lepiej. Inaczej można się wykończyć.
Wierzę, że prędzej czy później i nie ważne jak każdej z nas przyjdzie się cieszyć.
Mamy już przecież pierwszą i mam nadzieję nie ostatnią szczęśliwą na tym wątku.
Mimo, że to nie mój pozytywny test to cieszy mnie to niesamowicie. Bo daje to nadzieję której każda tu z nas tak bardzo potrzebuje.
fckathy
Fanka BB :)
czyli co, jednak nie pic na weselu? wstawiam zdjęcie garniaka zgodnie z obietnicą oczywiście w towarzystwie najlepszego polskiego wybiegu z polbrukuPatrząc na progres kreski musi być dobrze. Beta też bardzo ładna i to jeszcze przed terminem
Nie pozostaje nic innego jak życzyć najbardziej nudnej ciąży
Jeszcze raz gratulacje
Szczerze mówiąc dla własnego zdrowia psychicznego lepiej nie myśleć o wszelkich tego typu symptomach. Bo może to wskazywać i na okres i na ciążę. Co więcej za każdym razem może to wyglądać inaczej. Wiem mówienie nie myśl o tym jest trudne kiedy czasem nasz organizm dosłownie robi sobie z nas żarty. Sama się złapałam na tym, że im bardziej chce tym bardziej się doszukuje. Dla własnego zdrowia psychicznego im mniej tym lepiej. Inaczej można się wykończyć.
Wierzę, że prędzej czy później i nie ważne jak każdej z nas przyjdzie się cieszyć.
Mamy już przecież pierwszą i mam nadzieję nie ostatnią szczęśliwą na tym wątku.
Mimo, że to nie mój pozytywny test to cieszy mnie to niesamowicie. Bo daje to nadzieję której każda tu z nas tak bardzo potrzebuje.
Załączniki
To Ty ta lasencja?czyli co, jednak nie pic na weselu? wstawiam zdjęcie garniaka zgodnie z obietnicą oczywiście w towarzystwie najlepszego polskiego wybiegu z polbruku
MissKocurek
Moderator
Jakie kostki brukowe(?) wyglądasz świetnie i to jedyne co zauważyłamczyli co, jednak nie pic na weselu? wstawiam zdjęcie garniaka zgodnie z obietnicą oczywiście w towarzystwie najlepszego polskiego wybiegu z polbruku
fckathy
Haha dziękiJakie kostki brukowe(?) wyglądasz świetnie i to jedyne co zauważyłam
skye11
Zaciekawiona BB
Można mi wpisać okres dziewczyny, w lipcu mija nam rok starań i też wtedy mąż zrobi kolejne badania nasienia które w kwietniu już były lepsze od tych grudniowych. Zastanawiam się nad IUI coraz bardziej…. Czy któraś z Was napisałaby mi proszę jakie badania trzeba przed IUI wykonać ? Jakie są koszta ? No i czy przy obniżonych parametrach nasienia ma to sens ?
fckathy
u nas trzeba było wykonać tak jak w zdjęciu. Większość badań udało nam się zrobić w luxmedzie, ale mysle, ze jakbyś ginekologa zwykłego nfzetowskiego poprosiła to może tez by skierowanie wystawił.Można mi wpisać okres dziewczyny, w lipcu mija nam rok starań i też wtedy mąż zrobi kolejne badania nasienia które w kwietniu już były lepsze od tych grudniowych. Zastanawiam się nad IUI coraz bardziej…. Czy któraś z Was napisałaby mi proszę jakie badania trzeba przed IUI wykonać ? Jakie są koszta ? No i czy przy obniżonych parametrach nasienia ma to sens ?
Załączniki
reklama
Gosia0132
Nie ma więcej. Na usg pęcherzyk był chwile przed pęknięciem (nawet było widać taka fałdkę ), plus zastrzyk. Zobaczymy jutroTa kreska w 18 dc jest mocniejsza niż ta w 17... trzymam kciuki️️ jesteś pewna, że ostatni test jest 7dpo czy może być w praktyce więcej?