amusedxxx
Fanka BB :)
Jeśli jesteś 9dpo, a mdli Cię od tygodnia to niemożliwe żeby te objawy były związane z ciążąJa dziś zrobiłam test za namową męża. Dziś tzn mam na myśli poniedziałek bo już po północy 9 dpo. Od tygodnia mdli mnie i mam takilą inna biegunke,boli mnie podbrzusze w niektóre dni podbrzusze. Ogólnie jakoś mi w tym cyklu wariują testu owulacyjne (przez 9 dni po pozytywnym raz pokazuja prawie takie same kreski a raz duzo bledsza) dlatego uległam mężowi teraz żałuję, bo wyszedł negatuwny i jestem przekonana że moje dolegliwości nie mają związku z ciąża.
W sierpniu minie nam rok jak się staramy (mamy już córeczkę o którą staraliśmy się 10 mcy ale przed takimi kontrolowanymi staraniami pół roku nie uważaliśmy tyle że miałam nieregularne cykle). Moja gin mówiła żebyśmy poczekali do sierpnia, ale zaczynam się bać czy nie rozwinęło mi pcos.
Wg mojej gin mam układ komórek w jajniku taki jak przy pcos, badałam wtedy hormony to był 2021 i podobno były ok chociaż nie wiem czy amh nie było ciut za wysokie a proporcja lh i fsh właściwą
Chciałabym zrobić badania hormonalne i iść innego lekarza, jakie powinnam zrobić?
Nie mam wszystkich wyników z 2021 r. I nie pamiętam, które w jakim dniu cyklu.
Podsyłam staraczkowa listę badań która krąży po forum