reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

Atakie pytanie - sama korzystam z pomocy dietetyczki i mam pare diet jako inspiracje na posiłki - czy tez macie wrażenie oglądając te profile dietetyczek plodnosciowych (tych najpopularniejszych), ze trochę naciągają prawdę?
Udostępniają story w stylu 200 ciąża z moja pomocą! I wiadomość od dziewczyny która je eBook od miesiąca czy dwóch i zaszła już w ciąże i to np 1/2/3 msc starań. Mam nieodparte wrażenie ze po 1 to niemożliwe by dieta zadziała aż tak szybko, a po drugie jak można mówić ze to ciąża z moja pomocą, skoro tam nie było konsultacji stwierdzenia problemów żywieniowych, niedoborów i Ok po zastosowaniu moich rad - poprawa wyników, lepsze samopoczucie i ciąża - ta osoba po prostu wykupiła eBook, a przecież mega dużo dziewczyn zachodzi w ciąże trochę od tak i bez takich ebooków, diety…No zreszta same wiecie.
Tez macie takie wrażenia?
Myśle ze ja tez mogłabym napisać sobie i dac eBook 100 młodym dziewczynom i po 3 msc na pewno cześć z nich była by w ciąży…😅🙈
Z ciekawości napisałam do jednej z dietetyczki z mojej miejscowości o cenę współpracy… 850zl za dietę na płodność, dobór suplementacji, rozmowa. Chyba wolę sama poszperać i sprawdzić co mogę a czego nie powinnam jeść przy moim pcos, io . Może Wy macie jakieś rady w tym temacie?

reklama
Z ciekawości napisałam do jednej z dietetyczki z mojej miejscowości o cenę współpracy… 850zl za dietę na płodność, dobór suplementacji, rozmowa. Chyba wolę sama poszperać i sprawdzić co mogę a czego nie powinnam jeść przy moim pcos, io . Może Wy macie jakieś rady w tym temacie?
Jest taki dietetyk Michał Kot, który się zajmuje właśnie dietetyką hormonalną. Ostatnio znajoma mi wysłała maila z jego newslettera, który właśnie dotyczył diety przy PCOS. I z tego, co wiem, jest na Insta też 😉 No i generalnie wprowadzenie diety przeciwzapalnej to chyba taka podstawa.

Jest taki dietetyk Michał Kot, który się zajmuje właśnie dietetyką hormonalną. Ostatnio znajoma mi wysłała maila z jego newslettera, który właśnie dotyczył diety przy PCOS. I z tego, co wiem, jest na Insta też 😉 No i generalnie wprowadzenie diety przeciwzapalnej to chyba taka podstawa.
Dziękuję. Już go sprawdzam 🙂

Dużo osob poleca Akademie Płodności. A bierzesz metformine? Dla mnie ten lek to złoto. Schudłam, dużo lepiej się czuje, androgeny w dół

Ja byłam dziś już na ostatnim monitoringu w tym cyklu. Bez zastrzyku, pękł tylko jeden pęcherzyk. Drugi niestety nie więc mam przyjmować duphaston na wchłonięcie.

Jeśli mam potwierdzoną owulację, najpewniej z wczoraj to mogę już zacząć przyjmować duphaston? Nie zaszkodzę sobie?

reklama
Do góry