anyżowa
Fanka BB :)
No właśnie... w rok ruch poleciał na pysk...zastanawiam się dlaczego koncentracja też mniejsza sporo niż była.kurde to te wyniki były bardzo spoko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie... w rok ruch poleciał na pysk...zastanawiam się dlaczego koncentracja też mniejsza sporo niż była.kurde to te wyniki były bardzo spoko
nie miał żadnych infekcji? zakładam, że o dietę i suple dbacie...No właśnie... w rok ruch poleciał na pysk...zastanawiam się dlaczego koncentracja też mniejszą sporo niż była.
faktycznie ten ruch sporo spadł a ile miesięcy minęło od waszego leczenia na urea?Wcześniejsze wyniki . Ruch był 36% koncentracja też była sporo większa.
Dietę trochę zabiedbał, troche czesciej fast foody, zaprzestał jedzenia orzechów dla przykładu, poza tym tryb życia taki sam.nie miał żadnych infekcji? zakładam, że o dietę i suple dbacie...
Urea mieliśmy w listopadzie tamtego roku. Leczenie trwało około 1.5 miesiąca. Od tamtej pory nie było antybiotyków.faktycznie ten ruch sporo spadł a ile miesięcy minęło od waszego leczenia na urea?
My mamy na 3 lipca, więc tylko kilka dni zostało, żeby ogarnąć to skierowanie. Tylko dziwne, że jeszcze nie dzwonili.Na 10 lipca. A Wy?
Nie no wiecie, póki co chyba bez tragedi, nadal można zrobić te badania. Byle to jedno skierowanie mieć. Ale chyba lepiej robić jak najszybciej te badania, kto wie co później wymyślą.
Nawet nie wiedziałam, że można w ten sposób załatwić skierowanie.zawsze można to załatwić online, a stówka to i tak kropla w morzu kosztów zaoszczędzonych dzięki tym badaniom w Holsamedzie jak nie zadzwonią sami to ja bym szczerze mówiąc pewnie sama przedzwoniła bliżej Waszego terminu żeby dopytac
E-skierowanie Online do Specjalisty na RTG, TK i MR - Medicept
Medicept ✔️ E-skierowanie online do lekarza specjalisty na RTG, TK i MR ✔️ Wybieraj spośród lekarzy specjalistów ✔️ Sprawdź!medicept.pl
Jezu...nic mi nie mów o upałach było dzisiaj 37 stopni w cieniu , razem z mężem weszliśmy w ten czad na wieże widokową we Wrocku, do tej pory trzęsą mi się łydkiDzień dobry u wszystkich dziś takie upały? U mnie ma być 30 stopni lubicie taką pogodę?
badania robiłam 8 maja, wyniki przyszły 14 czerwcaA ile w praktyce czekałyście na wyniki z Katowic?
Fakt. Diametralna zmiana porównując ale...kurde to te wyniki były bardzo spoko
o, jakbym mojego słyszała, tylko powiedzłaby nie jedne tylko j eb an eFakt. Diametralna zmiana porównując ale...
pozwolę sobie zacytować męża: " **** im w dupe, zrobimy sobie in vitro, dziady jedne"
Kurtuna