reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

Robicie sobie przerwy od zażywania witamin ? Już bardzo długi czas je biorę a słyszałam że powinno się po 3 miesiącach brania zrobić miesiąc przerwy.. Ja tego jeszcze nie robiłam i się zastanawiam czy teraz tego nie zrobić

reklama
Dziewczyny, zamówiłam ten polecany magnez 3formy z Yango i teraz czytam że spożycie to 3 kapsułki raz dziennie - tyle przyjmujecie?
Plus dodatkowo kończę opakowanie PrenaCare Start z Aliness i zastanawiam
Się jakie teraz witaminy zamówić, polecacie coś lepszego czy te z Aliness są ok?

Robicie sobie przerwy od zażywania witamin ? Już bardzo długi czas je biorę a słyszałam że powinno się po 3 miesiącach brania zrobić miesiąc przerwy.. Ja tego jeszcze nie robiłam i się zastanawiam czy teraz tego nie zrobić
Ja robię przerwy ale ze względu na żołądek bo przy dużej ilości supli on też dostaje solidnie w tyłek.

Mi można wpisać 🩸. Mieliśmy miesiąc odpuszczenia, ale wciąż jest to okrutny kop w tyłek. Mąż mnie namawia na in vitro, ale ja poważnie myślę, żeby się poddać.
ile się staracie ? Dlaczego chcesz się poddać,skoro masz jeszcze możliwości? Warto czasem odpuścić na jakiś czas dla swojej psychiki ale się nie poddawaj 💪

reklama
Dzien dobry mam pytanie. Cykle mam 25max 26 regularne,owulacja w 15 dniu cykluczyli 10dni przed okresem .dziś idę na monitoring do ginekologa i dowiem się czy na prawdę była.
Są jakieś sposoby by wydłużyć tą fazę cyklu ?
Czy za to może mieć winę tsh ?
Jestem umowiona 7wrzesnia i na początku robię badania, tzn powtarzam tsh I cały panel by mieć obraz co się dzieje .

Do góry