Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kojarzę ciebie z tiktoka.i śledze cie czy się udałoPrzepraszam, że u Was piszę, mimo, że nie jestem wpisana na testowanie (chyba, że mogę zostać wpisana na ławkę rezerwową). Wykonałam dzisiaj badania z krwi na 3 dc. I niestety przeraził mnie poziom tsh… jeszcze w październiku miałam 0,89..
Ja robię przerwy ale ze względu na żołądek bo przy dużej ilości supli on też dostaje solidnie w tyłek.Robicie sobie przerwy od zażywania witamin ? Już bardzo długi czas je biorę a słyszałam że powinno się po 3 miesiącach brania zrobić miesiąc przerwy.. Ja tego jeszcze nie robiłam i się zastanawiam czy teraz tego nie zrobić
ile się staracie ? Dlaczego chcesz się poddać,skoro masz jeszcze możliwości? Warto czasem odpuścić na jakiś czas dla swojej psychiki ale się nie poddawajMi można wpisać . Mieliśmy miesiąc odpuszczenia, ale wciąż jest to okrutny kop w tyłek. Mąż mnie namawia na in vitro, ale ja poważnie myślę, żeby się poddać.