reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

Robicie sobie przerwy od zażywania witamin ? Już bardzo długi czas je biorę a słyszałam że powinno się po 3 miesiącach brania zrobić miesiąc przerwy.. Ja tego jeszcze nie robiłam i się zastanawiam czy teraz tego nie zrobić

reklama
Dziewczyny, zamówiłam ten polecany magnez 3formy z Yango i teraz czytam że spożycie to 3 kapsułki raz dziennie - tyle przyjmujecie?
Plus dodatkowo kończę opakowanie PrenaCare Start z Aliness i zastanawiam
Się jakie teraz witaminy zamówić, polecacie coś lepszego czy te z Aliness są ok?

Robicie sobie przerwy od zażywania witamin ? Już bardzo długi czas je biorę a słyszałam że powinno się po 3 miesiącach brania zrobić miesiąc przerwy.. Ja tego jeszcze nie robiłam i się zastanawiam czy teraz tego nie zrobić
Ja robię przerwy ale ze względu na żołądek bo przy dużej ilości supli on też dostaje solidnie w tyłek.

Mi można wpisać 🩸. Mieliśmy miesiąc odpuszczenia, ale wciąż jest to okrutny kop w tyłek. Mąż mnie namawia na in vitro, ale ja poważnie myślę, żeby się poddać.
ile się staracie ? Dlaczego chcesz się poddać,skoro masz jeszcze możliwości? Warto czasem odpuścić na jakiś czas dla swojej psychiki ale się nie poddawaj 💪

reklama
Dzien dobry mam pytanie. Cykle mam 25max 26 regularne,owulacja w 15 dniu cykluczyli 10dni przed okresem .dziś idę na monitoring do ginekologa i dowiem się czy na prawdę była.
Są jakieś sposoby by wydłużyć tą fazę cyklu ?
Czy za to może mieć winę tsh ?
Jestem umowiona 7wrzesnia i na początku robię badania, tzn powtarzam tsh I cały panel by mieć obraz co się dzieje .

Do góry