reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

Dzień dobry, a w zasadzie dobry wieczór 🫣 może mnie ktoś jeszcze stąd pamięta, ale uważam się poniekąd za wyjadacza staraczkowego 😬 postanowiłam wrócić. Czas „odpuszczenia” (tak, nasze ulubione stwierdzenie 🙄) się skończył.
Może po krótce się przypomnę: 32 lata, 3 poronienia, trombofilia, 0 dzieci na stanie. Wszystkie poronienia w pół roku, ostatnie w styczniu 2024, od tamtej pory 0 ciąż.

Postanowiłam ogarnąć się troszkę i dzisiaj zaliczyłam pierwszą wizytę u dietetyka klinicznego 💪🏻może on będzie miał na mnie jakiś pomysł.
Po dzisiaj- kupa hajsu wywalona, a to dopiero początek 🫣
Jestem pełna nadziei ☺️ czekam na rozpisanie suplementacji, jadłospis, okres, potem robię badania i do dzieła 💪🏻
Także regeneracja organizmu trwa- starania zawieszone, proszę o wpisanie na ławeczkę.
Chętnie się poudzielam i włączę w dyskusję 😁
Pozdrawiam nowe Panie, które mam nadzieję na długo tu nie zabawią jak i dinozaury takie jak ja 😬 🦖🦕🦖

reklama
Dzień dobry, a w zasadzie dobry wieczór 🫣 może mnie ktoś jeszcze stąd pamięta, ale uważam się poniekąd za wyjadacza staraczkowego 😬 postanowiłam wrócić. Czas „odpuszczenia” (tak, nasze ulubione stwierdzenie 🙄) się skończył.
Może po krótce się przypomnę: 32 lata, 3 poronienia, trombofilia, 0 dzieci na stanie. Wszystkie poronienia w pół roku, ostatnie w styczniu 2024, od tamtej pory 0 ciąż.

Postanowiłam ogarnąć się troszkę i dzisiaj zaliczyłam pierwszą wizytę u dietetyka klinicznego 💪🏻może on będzie miał na mnie jakiś pomysł.
Po dzisiaj- kupa hajsu wywalona, a to dopiero początek 🫣
Jestem pełna nadziei ☺️ czekam na rozpisanie suplementacji, jadłospis, okres, potem robię badania i do dzieła 💪🏻
Także regeneracja organizmu trwa- starania zawieszone, proszę o wpisanie na ławeczkę.
Chętnie się poudzielam i włączę w dyskusję 😁
Pozdrawiam nowe Panie, które mam nadzieję na długo tu nie zabawią jak i dinozaury takie jak ja 😬 🦖🦕🦖
Witamy z powrotem na kreskowym pokładzie ❤️ oby nie na długo!🤰🏻

Z nowości u mnie... Miałam dziś zacząć brać Lamette przed inseminacja, wszystkie badania już mamy ogarnięte, jesteśmy gotowi... Natomiast, z racji, że mąż miał w pierwszej połowie roku wykryte enterokoki to mimo, że miesiąc temu przy wymazie już ich nie było to powtórzyliśmy "dla świętego spokoju" jeszcze raz, i oczywiście co? Wymaz wyszedł pozytywny, kolonie liczne 🫠🫠🫠

Dziewczyny, jakie badania wykonać przy krótkiej fazie folikularnej. Dzisiaj 20 dc. Owulacja prawdopodobnie w 6 dc. I chyba właśnie zaczyna mi się okres. Lekarza mam dopiero 20.08, a wiem, że jakieś badania warto zrobić w konkretnym dniu cyklu.

Dziewczyny, jakie badania wykonać przy krótkiej fazie folikularnej. Dzisiaj 20 dc. Owulacja prawdopodobnie w 6 dc. I chyba właśnie zaczyna mi się okres. Lekarza mam dopiero 20.08, a wiem, że jakieś badania warto zrobić w konkretnym dniu cyklu.
Powinno pomóc 😉

Załączniki

• IMG_1524.jpeg
    IMG_1524.jpeg
    48,6 KB · Wyświetleń: 46
reklama
dziękuję. Zawsze miałam cykle po 30 parę dni, a tutaj nie wiem co się zadziało 🙈
No cóż, ja też a obecnie jestem w 47dc… 🙄 Czasem nasz organizm działa w zupełnie nieprzewidywalny sposób 😉 Ja mam już wykupione badania na te pierwsze dni cyklu, ale coś się nie mogę doczekać na razie…

Do góry