krasulkaa
Fanka BB :)
Sorka nie było mnie na weekend przy telefonie. Pojawił się okres o czasie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sorka nie było mnie na weekend przy telefonie. Pojawił się okres o czasie
Ja jestem 2 cykl na olejku z wiesiołka i czuję poprawę w śluzieJa dziś zaczęłam z mężem pić ACC optima. Koleżanką mi poleciła. Pije się zaczynając od 3 dnia cyklu przez 5 dni. Jej się udało w drugim cyklu po 10 m-cach starań. Próbowałyscie ?
ja spróbowałam raz , ciazy nie było ale za to byłam chora po 3-4 dniach brania tego , i zastanawiałam się czy przypadkiem nie przez toJa dziś zaczęłam z mężem pić ACC optima. Koleżanką mi poleciła. Pije się zaczynając od 3 dnia cyklu przez 5 dni. Jej się udało w drugim cyklu po 10 m-cach starań. Próbowałyscie ?
A który to dpo?Dziewczyny dziś się czuję jak by mnie coś rozbierało nie wiem z czego.. jutro mam testować i tak się zastanawiam
Bo kiedyś ktoś napisał że to może być to i się wkręcam i zastanawiam czy wypić jakiegoś gripexa czy coś
ok 12dpo nie sprawdzałam więc z wyczucia na razie na spokojnie się staramyA który to dpo?