reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

Serdecznie witam Was w Sierpniu 😊🌻

Zgapiając z poprzednich edycji pomyślałam sobie, że fajnie byłoby, gdybyśmy mogły pogadać sobie o innych sprawach, nie tylko o testach, staraniach- nie dajmy się zwariować 🙂
Mam takie pytanie do Was: W czym jesteś dobra? Za co Cię chwalą? Czy są takie sytuacje, że wiesz że napewno ogarniesz i sobie poradzisz?
Bądźmy dziś chwalipiety 😁😁😁

To może zacznę od siebie:
Potrafię z kilku produktów w lodówce zrobić wypasioną imprezę 😁 Naprawdę, tu coś dodam, tam dorzucę. I drugie co przychodzi mi na myśl to to, że idealnie potrafię parkować tyłem (właściwie tylko tak umiem 🤣🤣).
Ja myśle że jestem dobra w spontanicznym planowaniu,potrafię rano wstać i zaplanować w 10 min wyjazd 600 km od domu,albo wycieczkę całą na wakacje już będąc na miejscu 😂 nie nawidzę rutyny i rzadko planuje pare miesięcy wcześniej,często rano wstaje i tworze plany na dany dzień.Czasem bywa to męczące dla mojego narzeczonego bo on uwielbia wszystko mieć w kalendarzyku a ja jestem całkowitą odwrotnością 😂

reklama
Moze nie slowo, ale ja nienawidzę zdrobnień imion osób dorosłych w pracy.
Mam w pracy dziewczynę, która do każdego tak się zwraca.
Wyżyg.

Kasieńko, Agniesiu, Sebastianku, Mareczku.. 🤮

Dokładnie mam tak samo jak Ty, a u mnie w pracy każdy zdrobnieniami mówi, strasznie było się do tego przyzwyczaić. Sama się czasami zastanawiam, że jak do kogoś nie powiem zdrobnieniem, to może pomyśli, że go nie lubię albo traktuje jakoś inaczej 🫣

Tak mam to samo. Strasznie irytuje mnie to słowo. Nie mogę słuchać też jak ktoś mówi np. czysta złotych zamiast trzysta.
A to panienka chyba nie z Galicji, bo po krakosku to będzie czysta, podobnie jak dżewo (🌳), dżwi (🚪) i szczała (🏹) 😅 dla entuzjastów gwary również DWAJŚCIA zamiast dwadzieścia 😄

Załączniki

• received_2769030889926729.jpeg
    received_2769030889926729.jpeg
    69,4 KB · Wyświetleń: 45
Dziewczyny z grupy motywacyjnej 😃
@StaraStaraczka
@morticia_adams
@Klemensa
@Patka2207
@penguinlicious
@Aga993
@dorota8
Melduję otwarcie miesiąca treningiem 🥵
Kto ze mną??

Nie wiem czy kogoś nie pominęłam, może ktoś jeszcze chce dołączyć? Założymy wątek do gubienia kilogramów i poprawy nawyków 🙃
ja też chętnie!
Ja dziś jestem narazie po 36 minutach orbitreka, treningów w tym tygodniu nie robię, bo po pracy chodzę do pracy fizycznej i już jestem zmęczona po powrocie. Ale od przyszłego tygodnia wracam też to treningów, także będę meldować :)

reklama
a jak u Was z krokami? Zwracacie uwagę ile robicie w ciagu dnia? Macie jakieś cele?
Ja staram się robić mimum 8k dziennie, w tygodniu mi się udaje, w weekendy różne :D

Do góry