reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

a jak u Was z krokami? Zwracacie uwagę ile robicie w ciagu dnia? Macie jakieś cele?
Ja staram się robić mimum 8k dziennie, w tygodniu mi się udaje, w weekendy różne :D
Ja pracuje z domu więc słabo z tymi krokami… jak chodziłam przed pandemią do biura to 10k zwykle bylo bez problemu. A teraz bardzo mało się ruszam

reklama
O to ja tak mówię zdrobniale w pracy. Pewnie nie jedną osobę tym irytuję 🤣

Ja nie lubię jak ktoś mówi np. ubrać kurtkę zamiast założyć kurtkę
Myślę, że tak, z uprzejmości nikt nie mówi byś tak nie mówiła.
Ja przynajmniej nie mówię acz wiem, że w stosunku do mnie to mogłabym zwrócić jej uwagę.

Dziewczyny z grupy motywacyjnej 😃
@StaraStaraczka
@morticia_adams
@Klemensa
@Patka2207
@penguinlicious
@Aga993
@dorota8
Melduję otwarcie miesiąca treningiem 🥵
Kto ze mną??

Nie wiem czy kogoś nie pominęłam, może ktoś jeszcze chce dołączyć? Założymy wątek do gubienia kilogramów i poprawy nawyków 🙃
Ja chętnie.
Wieczorem.
Teraz czekam na wiz. u dentysty potem idziemy na koncert niezakazanych piosenek, zatem wieczorem.
Aaaaaaa. zapomniałam że okres dostałam i średnio się czuję.
Ale może choć na rower stacjonarny wskoczę.

a jak u Was z krokami? Zwracacie uwagę ile robicie w ciagu dnia? Macie jakieś cele?
Ja staram się robić mimum 8k dziennie, w tygodniu mi się udaje, w weekendy różne :D
Ja jestem maniaczką liczenia kroków 😀 niestety w dni pracy zdalnej robię około 5k, ale w weekendy staram się dobijać do 10k. Najlepsza jest u mnie sezonowa praca w gospodarstwie, wtedy 20k codziennie na miękko 😀

u mnie spacery 3 dziennie z psem wymuszają duuużo chodzenia. Całe szczęście, bo tak to by mi pewnie już tyłek przyrósł do kanapy/fotela w biurze 😃

reklama
Do góry