Sharley
Fanka BB :)
Innej opcji nie ma Trzymam kciuki nieprzerwanieDziś przyszły moje testy ciążowe, czekamy na in vitro! Mam nadzieję, że to ostatnie testy, które kupiłam na dłuuuuugi czas.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Innej opcji nie ma Trzymam kciuki nieprzerwanieDziś przyszły moje testy ciążowe, czekamy na in vitro! Mam nadzieję, że to ostatnie testy, które kupiłam na dłuuuuugi czas.
Ja już teraz posłuchałam rad dziewczyn i co drugi dzień się kochamy i nie ważne czy testy wychodzą negatywne czy pozytywne ,jak ma wyjść to wyjdzie a jak nie to i codziennie może być seks a i tak nic z tego nie będzie,już w sumie zrozumiałam że nie mam na to większego wpływu kiedy nam się uda..Ja właśnie złapałam peak i już kompletnie nie mam pojęcia kiedy teraz się starać (zakładając, że pęcherzyk pęknie). Czwartek, piątek próbowaliśmy, wczoraj przerwa. Teraz dzisiaj wieczorem i jutro? Czy dzisiaj rano i tyle?
jeżeli dzisiaj był pik to owu teoretycznie jutro , ale patrzac pacherzyk jak opisywałas to różnie może być , ja bym chyba działała dzisiaj i ewentualnie jutro , a jak chcesz chłopa męczyć za bardzo to chociaż dzisiajJa właśnie złapałam peak i już kompletnie nie mam pojęcia kiedy teraz się starać (zakładając, że pęcherzyk pęknie). Czwartek, piątek próbowaliśmy, wczoraj przerwa. Teraz dzisiaj wieczorem i jutro? Czy dzisiaj rano i tyle?
miało być jak nie chcesz męczyć hahajeżeli dzisiaj był pik to owu teoretycznie jutro , ale patrzac pacherzyk jak opisywałas to różnie może być , ja bym chyba działała dzisiaj i ewentualnie jutro , a jak chcesz chłopa męczyć za bardzo to chociaż dzisiaj
No właśnie tylko o niego mi chodzi tak naprawdę. Wiem jakie są rady, że co drugi dzień itp, ale u nas to jest po prostu niemożliwe.miało być jak nie chcesz męczyć haha
Jeśli masz możliwość próbować tak często to jak najbardziej. Ja muszę się nagimnastykować, żeby chociaż w te konkretne dni zbliżeń było odrobinę więcej. Więc dla mnie jednak istotne jest kiedy próbować…Ja już teraz posłuchałam rad dziewczyn i co drugi dzień się kochamy i nie ważne czy testy wychodzą negatywne czy pozytywne ,jak ma wyjść to wyjdzie a jak nie to i codziennie może być seks a i tak nic z tego nie będzie,już w sumie zrozumiałam że nie mam na to większego wpływu kiedy nam się uda..
rozumiem że może być ciężko ,u mnie mąż może codziennie albo co drugi dzień , a jak przychodza dni płodne to mam wrażenie że wszystko odchodzi i wtedy się ,, zmusza ,, no ale stara się jak może żeby wtedy utrzymać to chociaż co 2 dni ale nieraz jest trudno i później mamy przerwę tydzień a niestety nie jest łatwo się wbić w to nasze ,,okienko ,, my ostatnio mieliśmy piątek,sobota,niedziela bo mieliśmy ochotę , owu okazało się że była poniedziałek/wtorek , tak powiedziała pani we wtorek na wizycie wieczorem , w środę rano jeszcze poprawiliśmy i co ? I nie zdążyły dopłynąć także ciężko się wbić to nasze ,,okienko,,No właśnie tylko o niego mi chodzi tak naprawdę. Wiem jakie są rady, że co drugi dzień itp, ale u nas to jest po prostu niemożliwe.
I tak, pęcherzyk już dawno gotowy więc nie zdziwiłabym się, gdyby jeszcze dzisiaj mógł pęknąć. No nic, spróbuję coś ogarnąć dzisiaj jeszcze i pewnie odpuszczę.
mi lekarz zasugerował taką metodę. Jeżeli owulacja wychodzi jakoś koło 18-21 dc. To dni płodne powinny się tak zaczynać od około 11 dc. Więc zasugerował. Do 11 dc. Nie zamęczyć chłopa ale od 11 dc do tej spodziewanej owulcji i dzień po starać się codziennie żeby był jeden wytrysk - zbliżeń może być milion, ale żeby był tylko jeden wytrysk na dzieńJa już teraz posłuchałam rad dziewczyn i co drugi dzień się kochamy i nie ważne czy testy wychodzą negatywne czy pozytywne ,jak ma wyjść to wyjdzie a jak nie to i codziennie może być seks a i tak nic z tego nie będzie,już w sumie zrozumiałam że nie mam na to większego wpływu kiedy nam się uda..
też jest to jakiś sposób ..mi lekarz zasugerował taką metodę. Jeżeli owulacja wychodzi jakoś koło 18-21 dc. To dni płodne powinny się tak zaczynać od około 11 dc. Więc zasugerował. Do 11 dc. Nie zamęczyć chłopa ale od 11 dc do tej spodziewanej owulcji i dzień po starać się codziennie żeby był jeden wytrysk - zbliżeń może być milion, ale żeby był tylko jeden wytrysk na dzień