reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

Ja w sumie muszę swoją głowę odblokować bo póki co mam schizy ze będzie powtórka z rozrywki i znów jajo nie trafi gdzie ma 🫣 da się wyłączyć ten mózg bez używania alko? 😂

Jak znajdziesz sposób to się podziel. Też cały czas rozkminki łapię co to będzie jak się uda. Czy się nie skończy szybciej niż się zaczęło.

reklama
Ja w sumie muszę swoją głowę odblokować bo póki co mam schizy ze będzie powtórka z rozrywki i znów jajo nie trafi gdzie ma 🫣 da się wyłączyć ten mózg bez używania alko? 😂
Wczoraj po hsg mój doktorek powiedział, że podczas starań można wypić sobie alkohol. Na co ja, że nie mogę, ponieważ biorę metforminę. A dr: „Na czas starań i owulacji pozwalam. To pomaga”.
Whhhhhaaatttt?!?!???? (Do teraz mam wielkie oczy z szoku 😳).

No właśnie ten żel pomaga plemnikom nie ? Wyskakuje mi ten kubeczek na fb cały czas 😂🙈
Niby tak 😁 Nie wiem czy to tylko chwyt marketingowy czy faktycznie pomaga, ale póki co, to mam nadzieję że jednak to drugie 😅 A co do wyświetlania, to mam to samo 😂 Raz wpisałam i wyskakuje mi teraz non stop 😀

Wczoraj po hsg mój doktorek powiedział, że podczas starań można wypić sobie alkohol. Na co ja, że nie mogę, ponieważ biorę metforminę. A dr: „Na czas starań i owulacji pozwalam. To pomaga”.
Od czasu metotrexatu nie piję bo jak już mogłam to nawet po jednym kieliszku mnie tak bierze + potem mam takiego kaca, że zaczęłam myśleć, że przestałam metabolizować alko 🫣

reklama
Nie na darmo "patusiarnia" ma dużo dzieci, poznali sekret płodności - WIECZNA NA*EBKA 😂

Do góry