reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌻🌼 W ciepłym sierpniu testujemy, dwóch kresek ⏸️ na teście wypatrujemy 🐞🐝

reklama
Dziewczyny, który z tych rozpuszczalnych supli w saszetkach był taki niemiłosiernie „pachnący”? Bo mi się pokończyły, mężowi też i teraz rozważam kupienie Fertistim. Ja to tam jakoś zniosę, ale z małżonkiem może być gorzej (ma bardzo czuły nos).

reklama
Melduje że nie wytrzymałam i zatestowalam. 🐒 Spodziewałam się 12 dopiero. Od góry 25 poniżej 10. Teraz tylko czekać pozostaje. Betę zrobię ale jeszcze za kilka dni bo nie chce widzieć bardzo niskiej tylko by mnie zestresowała.
Pięknie gratuluję 😊 zazdroszczę. Widzę, że obie miałyśmy testować 12.08 , ale ja też nie wytrzymałam i testowałam wczoraj, ale biel aż raziła i drugiej kreski nie było... No a dzisiaj dostałam okres... Także można wpisać 🩸🥲
I tak planowaliśmy zaczynać starania wrzesień /październik, ale jednak trochę taki zawód jest, że się nie udało 😜

Ostatnia edycja:
Do góry