StaraStaraczka
Fanka BB :)
Ja mam @penguinlicious tez ma na pewnoKtoś tu miał jakąś zniżkę na Your Kaya ? bo sie przymierzam zamówić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam @penguinlicious tez ma na pewnoKtoś tu miał jakąś zniżkę na Your Kaya ? bo sie przymierzam zamówić
To ja… Ale nie wiem do końca jak działa - w sensie czy zadziała na pojedynczy zakup, czy trzeba by od razu w subskrypcji. Ale nawet jeśli, to bardzo łatwo ją zarządzać albo wyłączyć w dowolnym momencieKtoś tu miał jakąś zniżkę na Your Kaya ? bo sie przymierzam zamówić
A Ty nie masz ode mnie przypadkiem?Ja mam @penguinlicious tez ma na pewno
Mam mam. W sensie już zamawiałam i mam swójA Ty nie masz ode mnie przypadkiem?
Mój bierze Nucleox Primo i Magnez.Dziewczyny czy Wasi partnerzy tez biorą suple ? Jeśli tak to jakie ? Bo jutro muszę skoczyć do apteki i chce mojemu coś kupić do starań bo tak naprawdę oprócz magnezu to nic nie bierze.
Super ładna beta. Gratulacje
A miałaś tam jakieś znieczulenie? Dzięki za info! Jak się czujesz?Jak prywatnie to sonoHSG, to @Aga993 - ja robiłam w MedArt w Poznaniu. To było sonoHSG i USG 3D macicy. Nie wiem czy wszędzie tak robią. Płaciłam chyba 1050. Dostałam zdjęcia i opis.
Nie, bez znieczulenia, ale nawet nie myślałam o nim. Raz mnie tak ukłuło, a poza tym nie bolało (u mnie drożne). To trwało z 5 minut, samo badanie, więc raz dwa.A miałaś tam jakieś znieczulenie? Dzięki za info! Jak się czujesz?
Pięknie gratuluję zazdroszczę. Widzę, że obie miałyśmy testować 12.08 , ale ja też nie wytrzymałam i testowałam wczoraj, ale biel aż raziła i drugiej kreski nie było... No a dzisiaj dostałam okres... Także można wpisaćMelduje że nie wytrzymałam i zatestowalam. Spodziewałam się 12 dopiero. Od góry 25 poniżej 10. Teraz tylko czekać pozostaje. Betę zrobię ale jeszcze za kilka dni bo nie chce widzieć bardzo niskiej tylko by mnie zestresowała.