reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG - 2,3,4D :)))

reklama
Jeśli tak to termin masz Mycha na 17 września przy 28-dniowych cyklach. I teraz w zależności od długości jeśli masz dłuższe niż 28 dni np. 30 dni to róznice 2 dni dodajesz czyli 19 września, jeśli krótsze np. 25 dniowe to znowu różnice 3 dni odejmujesz czyli 14 września...
Tak to mniej więcej wygląda...
Przepraszam ze sie tak mądruję ale moja teściowa jako położna z 30-sto letnim stażem "uświadamia" mnie pod każdym względem. Czasami mam dość i nie chce mi się jej słuchać bo przecież nie jestem małą dziewczynką, która nie ma pojęcia np. skąd sie biorą dzieci...

A ja mam wizytę już w czawrtek!!! Też myślałam, że to wieczność ale nareszcie minęły te 3 tygodnie nieszczęsne! Ciekawa jestem jak wyglądają te moje maluszki! Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku!!

witam Koleżanki.
Może to nie miejsce na ujawnienie się ale...
skłoniły mnie te wasze 9.12 @ - ja też tak miałam.!!! :laugh:
Jak tak dalej pójdziemy łeb w łeb to przyrost naturalny gwałtownie wzrośnie ok. 15.09 !!!

ja się na razie nie ujawniłam z nowiną - bo na razie się boję cieszyć... Wiem że głupio to może zabrzmieć ale zeszły rok nie był dla mnie najszczęśliwszy... :(

jak skończę ten newralgiczny czas 13-14tc to ogłoszę to światu - czyli wam i znajomym.
a na razie to czytam uważnie wasze rady, pilnie się do nich stosuję - bo dotyczą również mnie.

Dziękuję Wam za wsparcie emocjonalne-Wasz optymizm naprawdę jest zaraźliwy.
Pozdrawiam.

Katarina więc czekamy aż do nas dołączysz! ;)

Ten rok będzie super dla nas wszystkich ! ;)

Pozdrawiam

reklama
no no dziewczyny ten 9 grudnie to coś znaczy a wiecie ze przy cylku 30 dniowym nasz szczyt owulacyjny przypadł na 24 grudnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak wiec to chyba dobry dla nas znak choc ja na 100% wiem że do zapłodnienia doszło 22 grudnia :)

Do góry