reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Edi, jak towychodzi,sam bez Ciebie? a Ty co,w domku będziesz siedzieć? Oj nieładnie
Mój tylko raz napomknął że jacyś kumplechcieli go zabrać bez żonkiki na piwko, ja stwierdziłam że no problem, ale ja też wyjdę sama z jakąś koleżanką na imprezkę i od tej pory Skarbek juz o tamtym piwku nie wspomina ;D
Mój tylko raz napomknął że jacyś kumplechcieli go zabrać bez żonkiki na piwko, ja stwierdziłam że no problem, ale ja też wyjdę sama z jakąś koleżanką na imprezkę i od tej pory Skarbek juz o tamtym piwku nie wspomina ;D
edi
mamusia Wojtusia
No sam idzie,ale ja mu nie zabraniam bo czyni to raz na pół roku
A ja gdy nie bywam w ciązy wychodzę z kumpelkami znacznie częściej ;D
Tylko,że wczoraj cały dzień go nie było,dziś wieczorem nie będzie i prawdopodobnie w weekend też mi ucieknie :-[ a ja taka mala... :
A ja gdy nie bywam w ciązy wychodzę z kumpelkami znacznie częściej ;D
Tylko,że wczoraj cały dzień go nie było,dziś wieczorem nie będzie i prawdopodobnie w weekend też mi ucieknie :-[ a ja taka mala... :
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
a to co innego, jak na pół roku ino raz
ja też w sumie nie lubię jak mnie Skarbek samą zostawia, zwłaszcza ostatnio kiedy nawet soboty zrobili mupracujące, no ale cóż... a jak pomyślę,że od września dojdą jeszcze wyjazdy na mecze dobrze, że drugi Skarbuś już może w tym czasie na świecie będzie, więc mamusi raźniej będzie
ja też w sumie nie lubię jak mnie Skarbek samą zostawia, zwłaszcza ostatnio kiedy nawet soboty zrobili mupracujące, no ale cóż... a jak pomyślę,że od września dojdą jeszcze wyjazdy na mecze dobrze, że drugi Skarbuś już może w tym czasie na świecie będzie, więc mamusi raźniej będzie
Ja z kolei w tych sprawach mniej tolerancyjna jestem i nie lubię jak sobie robią męskie imprezy. Na to był czas przed ślubem, a teraz to każdy ma żony i dzieci i przynajmniej te żony powinny być uwzględniane. Takie jest moje zdanie, ale ja to jestem raczej trudną żoną
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
ja przecież mu wcalę nie zabraniam, jeśli chce, proszę bardzo ale to działa w dwie strony, ja też wtedy wychodzę z koleżankami A że Skarbek nie patrzy na pomysł mojego "samotnego" wyjścia przychylnym okiem, więc wychodzimy zwykle razem lun ze znajomymi co będę sama w domu siedzieć
a poza tym on od września do czerwca opuszcza mnie średnio na co drugi (cały) weekend, kiedy cała drużyna wyjeżdża na mecze (czasem nawet na tygodniowe wyjazdy)
a poza tym on od września do czerwca opuszcza mnie średnio na co drugi (cały) weekend, kiedy cała drużyna wyjeżdża na mecze (czasem nawet na tygodniowe wyjazdy)
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Dziewczyny wiecie jak to jest, każda z nas ma powód żeby jakoś tam po swojemu podchodzić do sprawy my mamy stałą ekipę przyjaciół i są to same małżeństwa, jedne z pociechami, inne z pociechami w drodze ;D a jeszcze inne starające się. Znamy się juz mnóstwo czasu i ufamy sobie. Takze ja tam nie mam nic przeciwko że mąz np umawia się z chłopakami na rower i nie ma go pół dnia jeżeli mnie też poświęca tyle uwagi ile bym chciała. Wiecie jak to jest!
R
rouż
Gość
I ja juz jestem po usg i nareszcie wiem jak Moja Niespodzianka jest ulozona! :laugh: Ulozenie jest podluzne, glowkowe, lozysko tylnie, ciaza pojedyncza(a to dopiero bylaby niespodzienka gdyby teraz na koniec wyszlo, ze mnoga, nie ;D ?). Jak bylam na usg to byl 33tydz i 5dni, a wg jednego wymiaru wyszlo 30tydz i 4 dni, a wg drugiego 34tydz i 2 dni! Ale rozbieznosc! Ale lekarz wpisal na karcie, ze PTP to 28.08.06, zobaczymy co powie na to moj lekarz prowadzacy, do ktorego ide w srode! Szkoda tylko bo w tej przychodni gdzie chodze na usg maja stary aparat i nie potrafili mi powiedziec jak duze jest moje malenstwo Lekarz tylko stwierdzil, ze biorac pod uwage moja budowe i jak terz wygladam to nie mam co sie obawiac, ze bedzie jakies ogromne :
reklama