reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych dzieciaczków :)

reklama
a to nasz drugi dzień urodzin (z pierwszego jeszcze nie mam zdjęc). Troche kiepska jakość
Dmuchamy świeczkę
Wikunia z nowym wózkiem
Torcik był pyszny

Widać że urodzinki się udały, tort z motylkami super wyglądał :)
W dzieciństwie miałam podobną lalkę tą taką duża szmaciankę, która leży na narożniku na zdjęciu środkowym :):)

Dziękujemy za miłe słowa. Jak zgram te lepsze zdjęcia to sie jeszcze pochwalę:-p.
Wiki na razie łysolek mały jest, ale za rok już myślę ze spineczki będzie na czym zapiąć :sorry2:

reklama
Wszystkiego naj naj naj byłym i obecnym roczniakom :) My niestety nie miałyśmy okazji świętować naszego roczku tak jak byśmy chciały... Wszystkiego naj naj

Do góry