reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Forum- propozycje, uwagi, sugestie

reklama
dokładnie - usunąć nieaktualne wątki czyli te, które powstały w ciąży i teraz nam już nie są potrzebne - np.https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-maju-2009-f259/witaminki-i-nawyzki-zywieniowe-19405/ lub https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-maju-2009-f259/dolegliwosci-w-ciazy-19048/.
no i wydaje mi się, że można też usunąć wątki, na których jest raptem kilka postów jak ten https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-f259/co-zabrac-z-dzieckiem-na-wakacje-28534/

można pousuwać jak również połączyć ze sobą :tak:
ja już jakąś tam listę stworzyłam ... ale najpierw musimy ją przedyskutować z innymi moderatorkami ;-)

A czy widziałyście, że np. styczniówki, lipcówki i in. mają "archiwum". i wydaje mi się, że tam są właśnie takie wątki już nie używane... może nasze takie wątki ciążowe właśnie do takiego "archiwum" wpakować? byłyby na czarną godzinę, a nie zaśmiecałyby głównego majowego wątku...???

reklama
w związku z planowanymi porządkami na forum moderatorki pragną poinformować iż szykują się następujące zmiany....
proszę sobie przejrzeć propozycje...ewentualne uwagi mile widziane :tak:

propozycje:
- połączenie ze sobą następujących wątków:
*
Obawy i rady dla majowych mamuś
* moje dziecko nie chce spac ......
* Częste wymioty
* ZIELONA kupka
*
kciuk czy smok?
*
problemy z karmieniem

- połączyć ze sobą te wątki:

* wózki-zmiany wózkowe co mam i co planujemy kupić
* Wózek dla malucha
(choć w sumie zastanawiam się czy tego nie wrzucić do Rad i Obaw…)

* mamuśki gubią kilogramy czyli wspieramy się w walce nie marudząc ;)
* zrzucamy ciązowy nadmiar :)
*
Nasza waga

* Co by tu na siebie włożyć...?
*
Zadbana i piękna mama
* pielegnacja piersi po porodzie itp

- wyrzucić temat:
* Wątek zamkniety- lista osób
* Nasz termin porodu ;)
*
Chlopczyk czy dziewczynka :)
* Imiona dla naszych malenstw :)
*
Poznajmy sie :)
*
Szkoła Rodzenia
* Chcesz wiedziec czy urodzisz chlopca czy dziewczynke???
* co zabrac z dzieckiem na wakacje?
* Brzuszkowe centymetry :)
* Nasze zachcianki w ciąży
*
Ciąża miesiąc po miesiącu - video
*
witaminki i nawyzki zywieniowe
*
Samopoczucie, nastroje

- stworzyć temat o nazwie "archiwum ciążowe" dla następujących tematów
* kosmetyki dla niemowlat i pieluszki?
* Przepisy dla karmiących mam
* Fotki USG i nasze brzuszki!!!
* opisy naszych porodow
* menu na chrzciny
*
Chusty i nosidełka
*
Toksoplazma
*
Brzuszkowe centymetry :)
*
TORBA do szpitala
*
Łóżeczko
*
poród w wodzie...:
*
laktatory:reczne czy elektryczne?
*
Bóle brzucha w czasie ciąży... Groźne czy niegroźne
*NAJfajniesze i NAJgłupsze reakcje bliskich
*
Nasze obawy
*
Pakiet startowy dla malucha :)
*
witaminy
*
Grupa Krwi
*
Pierworódki
* Body/pajace czy kaftaniki i spioszki???
* Leki w ciąży !
* dolegliwości w ciąży
* sport a ciąża[FONT=&quot]
[/FONT]

Ostatnia edycja:
Do góry