reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Forum- propozycje, uwagi, sugestie

ok moge zrobic losowanie w domu na karteczkach wypiszę nicki i wylosuję 2 osoby, chyba tak bedzie najsprawiedliwiej bo jednak jakbym dostawala widomosci na priv, to dzieczyny mogłyby poczuc się bardziej faworyzowane przez inne :baffled:

wiec tak zbieram liste kandydatek:
agakm
barmanka79
confi
marzena80
moniqsan

czy jeszcze któras ma ochotę??????????? proszę się zgłaszać. ;-):-)

A NICKI WYPISAŁAM ALFABETYCZNIE ŻEBY NIE BYŁO, ŻE KÓTRĄS FAWORYZUJĘ AHAHAHHAHA

Ostatnia edycja:
reklama
No więc komisja w składzie jednoosobowym hahaha :-D(po tajnym losowaniu), ogłasza iż zaszczytu moderowania forum dostąpią tadaaaaaaaaaaaaaaa:
(kolejność wylosowania :-p)
barmanka79
agakm

hmmm no to teraz mam wrażenie że się dopominałam to dostałam :eek::eek::eek: ojjj nie fajnie się z tym czuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y: a przecież tłumaczyłam z sercem na dłoni - że ja to tylko od tak to sobie napisałam :sorry::-p

no dobrze już.... dziękuje ankzoc :-):-) mam nadzieję że sprostam zadaniu i razem z aga posprzątamy tu trochę ;-):rofl2::rofl2::cool2:

ja też dziękuję ankzoc i mamom, które zaproponowały moją kandydaturę :**********************************
...chociaż nadal nie jestem pewna czy sprostam zadaniu:sorry::sorry::sorry:

reklama
to gratulować ! widzę wiosenne sprzątanie jesieniom:-),możne będę miała mniej do nadrabiania ,bo tak leniuszek jestem ostatnio.Zadowolenia z pełnionej funkcji zycze,dzewczyny.

Do góry