reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych dzieciaczków :)

Mrozik ale masz super księżniczke:)Osobiscie byłam łysa jak kolano do roku:)Od małego jestem chwalona za nieprzecietna grubość włosów, mam ich cał amasę i muszę przerzedzać:):):)
Kalisa Milenka ma dwie takie lale, w Deichmannie widziałam.
Dziewczyny promołszyn w tesco hipermarkety super na prezent urodzinowyPromoBaby.pl

reklama
Jeszcze raz dziękujemy
Frotka - wiem wiem ;-). Ja mam to samo. Mega gęste i grube włosy. Filip zresztą też. Też był łysolek - teraz przy każdym strzyżeniu panie go chwalą że ma gęste włoski. W zasadzie to u mnie cała rodzina ma takie gęste włosy. Żeby tylko Wiki nie wdała się w rodzinę męża - bo tam to mają słabiutkie niestety

Miska - a jak Wasze sprawy? Napisz mi moze na priva czy macie jakieś postepy z tymi alimentami?

Ostatnia edycja:
I ja powoli zaczynam planowac urodziny:)
Juz postanowilam, ze tory kupie:zawstydzona/y: bo kiepska jestem w pieczeniu, tylko dla Frania cos upichce dodatkowo:) I urodziny beda na slodko, bez obiadu i takich tam, tylko kawa, herbata, soczki, i duzoooo slodkosci: bede dwa torty, z dwa placki, kolorowe muffinki i lody:)
co do prezentow: to F od nas dostanie taka wielka edukacyjna kostke, ale plastikowa, bo on caly czas wszystko do buzi bierze i pewnie zaraz by drewniana zrzarl ;) I bajke w ktorej bedzie glownym bohaterem. Juz obiecalam, ze za rok sama napisze taka bajke ;)
A poza tym od babci dostanie arke noego i laptopa:)
uff na razie tyle pomyslow:)

mysza laptot e-edu owszem zaciekawił, ale arka jakoś nie,czasem wywali wszystkie zwierzątka na ląd i wciska te guziczki od odłosów, ale generalnie olewą ją brzydko mówiąc...może dorośnie do niej...

maziajka ja masę robię sama, masz przepis - 2 żółtka ubijasz na parze ze szklanką cukru pudru potem ubijasz samo masło na biało, do masla pomalutku dodajesz żółtka ubite z cukrem. na koniec dodajesz alkohol - tylko bardzo pomału bo się masa lubi ściąć, ja daję różnego rodzaju likiery :)
teraz na urodziny Poli robię czekoladową masę i ananasową lub jakąś owocową drugą

reklama
Milenko, Miłoszku, E ciociu Anetko, E wujku Tomku bardzo dziękujemy !!! Ogólnie to Franko nadal w szoku :) a ja się aż popłakałam ... No i wstyd że my taką zwykłą kartkę wysłaliśmy.Dziękujemy !!! !!! !!!

Do góry