reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych dzieciaczków :)

Milenko, Miłoszku, E ciociu Anetko, E wujku Tomku bardzo dziękujemy !!! Ogólnie to Franko nadal w szoku :) a ja się aż popłakałam ... No i wstyd że my taką zwykłą kartkę wysłaliśmy.Dziękujemy !!! !!! !!!

Bzdury piszesz.Piękna a ważniejsze co w środku od serca zyczone:) Wartością jest sam udział w realizacji pomysłu i chęć wysłania karteczki kochana :)Cieszę się że Franiowi wpadła w oko:)Wkońcu ma być zięciem:):*

reklama
DSCN5062.jpgDSCN5037.jpgDSCN5060.jpg Roczek Kornelki. :)

Kobietki zajrzyjcie na blog Kaszy robi takie cudeńka:)U niej zamawiałam karteczki na roczki marcowiątek:) i na dzień kobiet dla pań z przedszkola.Teraz na dzień Mamy chce dla tesciowej i mojej zamówic i na dwa wesela albumy na jesień.Polecam piekności i nie tak drogo jak u innych SCRAPBOOKINGujących:)
W tym wyjątkowym dniu
wow masz racje piękne i oryginalne rzeczy:) Jak kiedys bede w potrzebie to wezmę pod uwagę jej prace :)

reklama
Do góry