reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urodzinki naszych dzieciaczków :)

reklama
dronka dziewczynka w mojej rodzinie ma taki domek dokadnie ten sam i lubi naciskać te przyciski i słuchać np wody z wc;-)Z tym, że chyba dostała go na drugie urodzinki

dronka domek fajny ale moim zdaniem dla 2-3 latki.

Heronek ja tez nie widze.

U nas prezenty rozdzielone babcia kupuje piaskownice,prababcia kase i daje na msze malemu,chrzestny kase,chrzestna nie wiem powiem o rowerku albo ubraniach bo zabawek nie chce.Ciocia ubranka.A my kostka do zabawy drewniana i baczek.

Zobacz załącznik 331786Zobacz załącznik 331787Zobacz załącznik 331788Zobacz załącznik 331789Zobacz załącznik 331790Zobacz załącznik 331791Zobacz załącznik 331792 IMG_3944.jpgIMG_3945.jpgIMG_3947.jpg To pierwsza część pierwszego prezentu Oleńki:) Nie wiem czy uda mi się wkleić resztę:(

Tak Maziajka cymboree i old navy. A prezent jest od cioci i wujka z kanady. Ciesze się niesamowicie bo już zakupy za jesień mam z głowy:)
IMG_3948.jpgIMG_3949.jpgIMG_3950.jpgIMG_3952.jpg Udało się:)

Załączniki

• IMG_3951.jpg
    IMG_3951.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry