reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urodzinki naszych dzieciaczków :)

Świetna zabawka! sama myślałam o czymś takim, ale u nas już brakuje miejsca!! Zastanawiałam się jeszcze nad wózkiem dla lalki, ale myślę, że przyjdzie czas na wózek co myślicie?

reklama
ccaroline z wózka to chyba radoche mają większe dzieci np takie 2-latki. Chociaż sama nie wiem. Mnie dylematy wózkowe nie czekają :-)

sa takie pchacze- wózki z lalami w środku, no ale Natka juz sama chodzi, nie? :-) tez myślę, że taki zwykły ok. 2 lat.

moja kumpela ma corke teraz bedzie miala dwa latka w lutym i juz od wakacji wozek w uzyciu, zabawa byla super bo byl tam troche starszy chlopczyk i nawzajem sie wozili, wozili lale itp. wiec mysle ze spokojnie mozna kupic wczesniej:tak:
oczywiscie dla pawelka wozka nie kupuje, ale mysle ze jak bedziemy ja odwiedzac to pewnie chetnie sie powoza, jesli ewunia pozwoli pobawic sie jej zabawkami bo ostatnio to byl z tym problem;-)

No a ja sie dzis odwazylam i gdy moja T zadzwonila do mnie co kupic moim synkom na urodzinki powiedzialam zeby dala im pieniazki.
Bo moj Maksiu ma juz tak duzo zabawek ze w salonie i mojej sypialni ciezko przejsc.A zabawki dostal na teraz i na wyrost wiec nie zauwazy roznicy.Ubrankami tez dom dziecka bym obdzielila.A chce mu kupic fotelik i wozek wiec kaska sie przyda.
A kubus zbiera na Nintendo DS wiec kaska dla niego tez lepsza bo powiedzialam ze ja mu nie kupie bo dopiero na mikolaja dostal od nas PS3 A on ma sobie nazbierac zeby za latwo wszystko mu nie przychodzilo.Wiec jak dostanie od obu babc pieniazki to kupi sobie to o czym marzy.
I co moja T przeszczesliwa powiedziala ze sprawilam jej radosc bo ona juz sie martwila ze bedzie musiala dwa dni chodzic i szukac prezentow dla nich.
I Maksiu dzieki temu dostanie:
http://www.pricesprices.com/britax-usa-britax-marathon-70-crimson.html
http://www.google.com/products/cata...a=X&ei=vRdbTafsNNOEtge80N3CCw&ved=0CGMQ8gIwAg#
lub ten nie moge sie zdecydowac
http://www.albeebaby.com/peg-perego-2009-pliko-p3-in-papaia.html

Ostatnia edycja:
ja na urodzinki Wiki chyba coś takiego "zamówię"
Tomy Domek NAMIOT EDUKACYJNY - Delux 2079 - Zabawki dla Dzieci, sklep - Zabawki dla dzieci i akcesoria.
owlrene - a z tymi kubełkowymi siedzeniami coś dziewczyny pisały, że nie za fajne do spania, jak dziecko zaśnie, to podobno zawsze ma zgięte nóżki. Ja takiego nie mam, wiec nie wiem z własnego doświadczenia. A ty miałaś już kiedys wózek z takim siedziskiem?
co do wózków, to moja jak dorwie , to jej sie odciągnąć nie da. A jak sie złości, jak wjedzie w ścianę i nie może dalej popchnąć! A pomóc też sobie nie da. A sterownośc ma słabą jeszcze ;). Swojego wózka jeszcze nie ma, ale chyba babcia jedna ma w planach kupić. Jak dla mnie to super sie nim bawi, ale takim spacerowym na razie próbuje, bo taki ma siostrzenica i jej podbiera
Uwielbia tez jeździć na koparce braciszka. po całym domu się kaze wozic

Namiot z tomy to super zabawka znajoma ma i jej malec ciągle się w tym bawi. My też mamy w planach zakup taki na urodzinki.

Owlrene polecam Ci Peg Perego, mam taki tylko w pełnej wersji z gondola i fotelikiem i jest rewelacja!

A my to nie wiemy co Lilce kupić. Wymyślajcie dziewczynki, wymyślajcie...

reklama
e-kord my dla Poli zamówiliśmy portret akwarelą i pastelami malowany . jak będę miała już gotowy to pokaże :)

Do góry