reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych dzieciaczków :)

Świetna zabawka! sama myślałam o czymś takim, ale u nas już brakuje miejsca!! Zastanawiałam się jeszcze nad wózkiem dla lalki, ale myślę, że przyjdzie czas na wózek co myślicie?

reklama
ccaroline z wózka to chyba radoche mają większe dzieci np takie 2-latki. Chociaż sama nie wiem. Mnie dylematy wózkowe nie czekają :-)

sa takie pchacze- wózki z lalami w środku, no ale Natka juz sama chodzi, nie? :-) tez myślę, że taki zwykły ok. 2 lat.

moja kumpela ma corke teraz bedzie miala dwa latka w lutym i juz od wakacji wozek w uzyciu, zabawa byla super bo byl tam troche starszy chlopczyk i nawzajem sie wozili, wozili lale itp. wiec mysle ze spokojnie mozna kupic wczesniej:tak:
oczywiscie dla pawelka wozka nie kupuje, ale mysle ze jak bedziemy ja odwiedzac to pewnie chetnie sie powoza, jesli ewunia pozwoli pobawic sie jej zabawkami bo ostatnio to byl z tym problem;-)

No a ja sie dzis odwazylam i gdy moja T zadzwonila do mnie co kupic moim synkom na urodzinki powiedzialam zeby dala im pieniazki.
Bo moj Maksiu ma juz tak duzo zabawek ze w salonie i mojej sypialni ciezko przejsc.A zabawki dostal na teraz i na wyrost wiec nie zauwazy roznicy.Ubrankami tez dom dziecka bym obdzielila.A chce mu kupic fotelik i wozek wiec kaska sie przyda.
A kubus zbiera na Nintendo DS wiec kaska dla niego tez lepsza bo powiedzialam ze ja mu nie kupie bo dopiero na mikolaja dostal od nas PS3 A on ma sobie nazbierac zeby za latwo wszystko mu nie przychodzilo.Wiec jak dostanie od obu babc pieniazki to kupi sobie to o czym marzy.
I co moja T przeszczesliwa powiedziala ze sprawilam jej radosc bo ona juz sie martwila ze bedzie musiala dwa dni chodzic i szukac prezentow dla nich.
I Maksiu dzieki temu dostanie:
http://www.pricesprices.com/britax-usa-britax-marathon-70-crimson.html
http://www.google.com/products/cata...a=X&ei=vRdbTafsNNOEtge80N3CCw&ved=0CGMQ8gIwAg#
lub ten nie moge sie zdecydowac
http://www.albeebaby.com/peg-perego-2009-pliko-p3-in-papaia.html

Ostatnia edycja:
ja na urodzinki Wiki chyba coś takiego "zamówię"
Tomy Domek NAMIOT EDUKACYJNY - Delux 2079 - Zabawki dla Dzieci, sklep - Zabawki dla dzieci i akcesoria.
owlrene - a z tymi kubełkowymi siedzeniami coś dziewczyny pisały, że nie za fajne do spania, jak dziecko zaśnie, to podobno zawsze ma zgięte nóżki. Ja takiego nie mam, wiec nie wiem z własnego doświadczenia. A ty miałaś już kiedys wózek z takim siedziskiem?
co do wózków, to moja jak dorwie , to jej sie odciągnąć nie da. A jak sie złości, jak wjedzie w ścianę i nie może dalej popchnąć! A pomóc też sobie nie da. A sterownośc ma słabą jeszcze ;). Swojego wózka jeszcze nie ma, ale chyba babcia jedna ma w planach kupić. Jak dla mnie to super sie nim bawi, ale takim spacerowym na razie próbuje, bo taki ma siostrzenica i jej podbiera
Uwielbia tez jeździć na koparce braciszka. po całym domu się kaze wozic

Namiot z tomy to super zabawka znajoma ma i jej malec ciągle się w tym bawi. My też mamy w planach zakup taki na urodzinki.

Owlrene polecam Ci Peg Perego, mam taki tylko w pełnej wersji z gondola i fotelikiem i jest rewelacja!

A my to nie wiemy co Lilce kupić. Wymyślajcie dziewczynki, wymyślajcie...

reklama
e-kord my dla Poli zamówiliśmy portret akwarelą i pastelami malowany . jak będę miała już gotowy to pokaże :)

Do góry