reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych dzieciaczków :)

reklama
Super torty!!! Jesteście bardzo uzdolnione! Podziwiam:)

A ja zamawiam tort, bo niestety nie mam takich zdolności. A tak w ogóle to jednak robimy roczek w kościele i to w najbliższą niedzielę, bo u nas w drugą niedzielę miesiąca są roczki. Zapraszamy tylko najbliższą rodzinę mojego P.

Wszystkim dzieciaczkom wszystkiego naj naj naj z okazji tak ważnego święta jak pierwsze urodzinki:-)

A torty rewelacja pełen szacun dziewczyny:)

ccaroline śliczne torciki :-)
do uzdolnionych mam miałabym prośbę. Mogłybyście napisać od a do z jak taki torcik zrobić, jaką trzeba mieć tortownice i jakie te barwniki. Jestem totalnie ciemna w temacie, a myślę, ze miałabym niezłą satysfakcję gdyby udało mi się samej coś takiego stworzyć.

ramari ja robię zwykle torty w tortownicy o średnicy 28 cm, przepis na biszkopt i krem dziewczyny wrzuciły na wątek kulinarny ale mogę wrzucić też swoje :) co do dekoracji to ja mam akurat gotowe tj masę cukrową zamawiam u tego sprzedawcy LUKIER PLASTYCZNY MASA CUKROWA RÓŹNE BARWY - 1kg (1434750363) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy podobnie z ozdobami mam sprzedawcę CUKROWE KWIATUSZKI NA TORT (MALUTKIE) - 20 SZT. (1425324046) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy . sprawdzeni więc polecam :)
co do masy cukrowej to ja ją rozwałkowuję a jak się klei do blatu to podsypują mąką, wałkuję do pożądanej grubości i nakładam na tort, tylko musisz uważać bo masa nie klei się do masy tortowej. z masą cukrową bawisz się jak plasteliną możesz zrobić cuda :)

reklama
Do góry