reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych dzieciaczków :)

Zastanawiam się nad takim tortem myślicie, że będzie odpowiedni na 1 urodzinki dla córci?

krowa_tort.jpg

reklama
Marti super:)JAK Gabi ?zainteresowana?
Karolka no pewnie !czemu nie?:)Tam w linku na masę cukrową w komentarzach na ostatniej stronie jest ta krówka z bliska.Myślę ze łatwa.Ja nie miałam barwników stąd torcik klasyczny mało dziecinny.Teraz juz sie obkupiłam w różnosci:)

Ostatnia edycja:
Marti super:)JAK Gabi ?zainteresowana?
Karolka no pewnie !czemu nie?:)

No i to bardzo:)w żłobku właśnie zaczęła się interesować takim sprzętem wiec jej kupiliśmy,na wiosenne dni będzie super na spacer,na razie, chodzi przy nim, albo szarżuje z tatą po mieszkaniu:)

ccaroline-torcik śliczny:) i pewnie że pasuje:)

pewnie, że pasuje :-)

wczoraj zamówilismy tort, a ja pół nocy spedziłam na ogladaniu róznych i doszłam do wniosku, że koniecznie musze spróbować sama zrobic, no ale nie na tak ważną okazję, jak roczek, żeby lipy nie było ;-)

pewnie, że pasuje :-)

wczoraj zamówilismy tort, a ja pół nocy spedziłam na ogladaniu róznych i doszłam do wniosku, że koniecznie musze spróbować sama zrobic, no ale nie na tak ważną okazję, jak roczek, żeby lipy nie było ;-)
ja rowniez sie zastanawiam, czy by nie sprobowac, jednak tak jak Ty nie chcialabym robic pierwszy raz na urodziny, moze sprobuje wczesniej zrobic probe generalna :-)

Własnie ja tak szukałam u nas barwników w proszku albo paście że nie kupiłam wkońcu wcale.Teraz mam żelowe polecone przez producenta ozdób na tort,wypróbuje niedługo na torcie Miłoszka.Chcę jakis z autkami mu zrobic:)

reklama
To moje torciki na roczek i dwa latka dla Dawidka :)
kupię chyba jednak w proszku barwniki :)

Załączniki

• 9d07602b1f.jpg
    9d07602b1f.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 72
  • 3df8892515.jpg
    3df8892515.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 76
Do góry