Moje ulubione to jeździec, odwrócona (ja na górze, przytuleni do siebie) i klasyczna ale z nóżkami wysoko zarzuconymi na kochanka. Niestety te dwie ostatnie przy sporym brzuszku niemożliwe do realizacji. Pozostaje od tyłu i jeździec (tę mąż uwielbia ze względu na widok piersi).
reklama
Nikos
Mama Kuby i Leny
Ostatnio zabiłabym za każdą pozycję byle dotyczyła seksu.
Ale powiedzmy, że klasyczna z nóżkami na ramionach męża, no i (nie będę orginalna) od tyły.
Lubię czuć "wsparcie" męża nawet w łóżku.
;D ;D
Ale powiedzmy, że klasyczna z nóżkami na ramionach męża, no i (nie będę orginalna) od tyły.
Lubię czuć "wsparcie" męża nawet w łóżku.
;D ;D
M
marul
Gość
cytrynka pisze:Moje ulubione to jeździec, odwrócona (ja na górze, przytuleni do siebie) i klasyczna ale z nóżkami wysoko zarzuconymi na kochanka. Niestety te dwie ostatnie przy sporym brzuszku niemożliwe do realizacji. Pozostaje od tyłu i jeździec (tę mąż uwielbia ze względu na widok piersi).
No no Cytrynka i kochanek i mąż, ale czy naraz?
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Cytrynka coraz czesciej gubi sie w slowach
PaulinaAnna
cytrynka pisze:Paulino, przykro mi że twój mąż nie jest jednocześnie twoim kochankiem i musisz korzystać z usług zewnętrznych poddostawców.
Ciekawa jestem gdzie to znalazlas?? bo jakos sobie nie przypominam ???
Na boku to raczej ty masz jakies braki skoro siedzisz tylko na "intymnej" czesci forum a kto co uzywa to zacznij od siebie ...sama o tym pisalas: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,176.315.html
PaulinaAnna
Zgadzam sie z Toba tuska, ale osoba cytrynki juz od dawna sie czepia wielu osoba w slowach a ja jakos nie moglam sie powstrzymac by raz i jej sie przyczepic.......Doslownie prowokujaca cytrynaaa
reklama