reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ulubiona pozycja ;-)

HEJ ada1 !!! Nie martw się Kochaniutka, my z moim mężulkiem staraliśmy się o dzidziusia ok.9-10 m-cy!! I dopiero po tym długim czasie się udało. Teraz jestem już w 37 tc. i niedługo zobaczę moją córcię :) Tak, że nie trać nadziei!Też się Tobie-Wam uda!!!!Trzymam kciuki! Pozdrawiam serdecznie i cieplutko!!!!!!!!!
A ja lubię najbardziej od tyłu, na jeźdźca i "po bożemu" ;D

reklama
No to ja bede oryginalna bo ja nie przepadam za od tylu lubie za toodwrocona klasyczna tzn. ja leze na gorze, albo ja siedze na oparciu lozka a raczej opieram sie tylko a maz kleczy(trudna do wykonania i meczaca ale doznania super)

co do pozycji? Hmmm? czy mozna mowic o wygodnej pozycji bedac w 7 miesiacu... Tak zle, tak uwiera, a jeszce tak to juz w ogole nic z tego... Czlowieku badz madry, i jak tu usatysfakcjonowac siebie i meza???? ale najlepsza jest jednak pozycja od tyłu... i to juz zupelna satysfakcja

Ja jestem zwolenniczką ujezdżania mojego kochanego na wszystkie sposoby.po prostu lubie dominowac w lóżku:)/!!Zdecydowanie tak jest mi najlepiej...boje sie tylko ze juz niedlugo..mój brzuszek moze mi przeszkadzac..teraz jest juz dosc wystający...hmm...wtedy chyba bede musiala wymyslec cos mniej dynamicznego:)

jestem w 33 tc i odpowiada mi teraz najbardziej pozycja od tyłu-jest najwygodniejsza po bożemu nie służyła mi poniewaz zaraz byłam wsciekła jak tylko moj kochany przycisnoł mi brzusia ::) a ogólnie to kazada pozycja jest ok i ma w sobie cos fajnego ;D

reklama
Do góry