reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ulubiona pozycja ;-)

HA! Mam awatarka!!! Udało sie po dwóch miesiącach męczarni!!! Ale zdjęć nadal nie potrafie wkleić... :(
to zmniejszanie formatu to dla mnie czarna magia.... :(

reklama
jestem zalamana od kiedy urosl mi brzuszek nie moge znalezc odpowiedniej pozycji zeby mi tez bylo milo :-[ Zawsze lubilam odwrocona "po bozemu"ja lezalam na gorze a teraz to wykluczone , w ogole lubilam wszelkie pozycje gdzie brzuchem sie mocno dotykalsmy a teraz nic z tego :p Od tylu i na boku rzadko mi jest fajnie nie wiem co wymyslic bo ochota teraz mi wrocila a inne zabawy niz stosunek to dla mnie zawsze tylko namiastka tego o co mi chodzi :( :mad: Moze macie jakies rady ::) ;)

reklama
Widzę że dużo jest fanek mojej ulubionej pozycji. Ja tez lubię od tyłu. Obojętnie czy tak czy tak ważne żeby było od tyłu. Zresztą po cesarce jak się kochamy "klasycznie" boli mnie troche brzuch. Zawsze lubiałam od tyłu, mój mąż zresztą też, zostawiamy sobie tą pozycję na koniec bo tak nam się najlepiej "kończy"...

Do góry