reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ulubiona pozycja ;-)

reklama
dziewczyny no co wy
o rozkoszy tu pisać a nie o krzakach ;)

ja lubie od tyłu na leżąco i boczkiem jak łyżeczki czy jakos atk to sie nazywa ;D

widze ze temat zbacza na boczne tory :)
dawno mnie tu nie było ;D hihiii to nadrabiam

a wiec:
jest duuuuzo fajnych pozycji ale jako nr 1 stawiam z mężusiem na pozycje klasyczną
a potem od tyłu,na jezdzca,69..........duzo ich :p 8) 8)

Cos ostatno na watkach intymnych dochodzi do spiec ciekawe czym to jest spowodowane, rozluznijcie sie dziewczymny

czytam i czytam i czytam az sie gorąco zrobiło a móz jochany w pracy ale ylko do jutra rana :p
ja uwielbiam zdecydowaie od tyłu i........ na biurku! ::)

przed ciaza ja uwielbialam kochac sie z facetem na pieska(z tylu)i to ostro:p no i na siedzaco (jak ja siedze z przodem do niego:):))a teraz mam brzucha to hmmmm na boku.:)

reklama
Do góry