reklama
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
dużo trzeba kupić tych podpasek? przez ile dni ma się krwawienie po porodzie?
prawidłowe nie powinno trwać dłużej niż 3 tygodnie. kup wkłady do szpitala a w domku można zwykłe podpaski nosić.
myszka2607
Fanka BB :)
Dorotko-a moglabys dac linka do tych podkladow, bo nie wiem jak to ma wygladac. I ile tego kupic?
Melisa, w Ujasku dają całkiem sensowne te podkłady, ja nie brałam innych, potem im jeszcze jeden czysty do domu zakosiłam:-)
Dorotka_23
Dorotko-a moglabys dac linka do tych podkladow, bo nie wiem jak to ma wygladac. I ile tego kupic?
np.takie
5 sztuk CHŁONNE PODKŁADY do SZPITALA Hartmann (1849668098) - Aukcje internetowe Allegro
albo takie
Duże chłonne Podkłady do przewijania Bella 60x90 (1852550608) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie wiem czy jest sens kupować na allegro bo kupisz w każdej aptece
No ale jak czytam wyżej, to Wasz szpital jest bardziej cywilizowany, więc może wcale nie musisz kupować:-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
mnie nie kazali tych podkladow przynosic raz uzylam za to w domku uzywalam
a podpasek mi szlo sporo tych belli grubych potem przeszłam na always najwieksze i krwawilam 5 tyg...jak sie przestanie nosic te podpaski to ulllga;-) aczkolwiek ja wolalam te belli czulam sie bezpieczniej...w domu nie dosc ze zem nei leciala krew to jeszcze miecho...
a podpasek mi szlo sporo tych belli grubych potem przeszłam na always najwieksze i krwawilam 5 tyg...jak sie przestanie nosic te podpaski to ulllga;-) aczkolwiek ja wolalam te belli czulam sie bezpieczniej...w domu nie dosc ze zem nei leciala krew to jeszcze miecho...
fazerkamm
jej nie miałam pojęcia że się tak długo krwawi
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
wiadomo to zalezy od osoby. Wkońcu połóg trwa 6 tyg
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
no niestety,tak jak napisała Marcia,jest to sprawa indywidualna. ale spokojnie,wszystko bardzo szybko mija,przy maluszku nawet się nie spostrzeżesz kiedy minęło te 6 tygodnijej nie miałam pojęcia że się tak długo krwawi
a orientujecie się jak to teraz jest z nacinaniem? bo się ostatnio nad tym zastanawiałam. pamiętam,że przy pierwszym było,a potem ponad godzinę zszywania aby wszystko było idealnie. jak to powiedziała kobieta która to robiła " musi być długo i dokładnie aby mąż nie przyszedł na skargę" myślicie że przy kolejnej ciąży można tego uniknąć?
reklama