reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba do szpitala - propozycje

A tak sobie mysle ze przejze jeszcze raz swoje torby, stoja od dobrych 2 tyg i nie pamietam co gdzie jest- tak ogólnie, a moze cos wywale, albo cos doloze no i przewietrze:-D

reklama
u nas w torbie zabrakło słuchawek do laptopa i filmów do oglądania - doniosę jutro ;-)

P. - zabrakło też krówek :p Toż to obowiązkowy słodycz szpitalny :p
Krówki, zupełnie o nich zapomniałam, a ja uwielbiam krówki. W piątek muszę uzupełnić walizkę właśnie o te pyszności.Dziękuję:-D

A tak sobie mysle ze przejze jeszcze raz swoje torby, stoja od dobrych 2 tyg i nie pamietam co gdzie jest- tak ogólnie, a moze cos wywale, albo cos doloze no i przewietrze:-D
Ja swoją przeglądam co dwa dni i jakoś zawsze coś dołożę lub wyjmę;-).

ja muszę rzeczy Hanki przepakować...bo jak dowiedziałam się, że ona już ma 3,6 kg to raczej marnie widzę to, żeby się zmieściła w te ciuszki co spakowałam:D:D a szkoda, bo takie śliczne są:D:D ale cóż poradzić:D jak się takiego klopsa wyhodowało to teraz trzeba "cierpieć":D:D

Anastazja to zazdroszczę że wiesz ile waży Hanulka, bo ja jestem w lesie.. mam dresik na rozmiar 56spakowany i zastanawiam się czy nie będzie za mały.. nie chciałabym żeby mały miał gołe nogi.. chyba wezmę coś jeszcze na wszelki wypadek ;)

Mój Potworek ważył 3860g czyli dorodna panienka w kombinezonie 50/56 pływała dzisiaj jak wychodziliśmy ze szpitala. Bodziaki 56 na luzie wchodziły w 62 pajacach miala powykręcane nóżki bo były za duże. Ja bym brała 56 te 62 mi się nie przydały ;)

hmmm...no właśnie:) niby rozmiarowo idzie na długość...ale te moje 56 takie wąskie są...że nie wiem czy na jej tłuściutki bebzunek wejdą:D

reklama
Asiuk, no właśnie, ja też się spakowałam jakiś czas temu, a teraz mi się coś przypomina lub nie jestem pewna czy tę lub tamtą rzecz włożyłam (hmmm, mogłam sobie odhaczać na liście, a ja tę listę głupia wyrzuciłam).

reklama
Do góry