czesc dziewczyny! jestem tu nowa i dzis skończyłam 31 tydzień ciąży... wczoraj wróciłam ze szpitala (byłam w szpitalu bo dostałam mocnych skórczy i małe mrozwarcie mi sie zrobiło) miałam tam zrobione badania i usg dostałam wyniki ale nikt nie powiedział mi czy są prawidłowe. wizyta u mojej ginekolog dopiero w przyszłym tygodniu ale niepewnośc mnie zje do tego czasu... pomocy!!
(
BDP 79mm,
FL 58mm,
AC 26mm
masa płodu ok 1600 gram.
poza tym miałam robione już 4 razy usg i wszędzie było że to chłopiec nawet noja pani doktor zrobiła zdjęcie usg siusiaka i jajeczek u mojego synka a teraz jak byłam w szpitalu to babka powiedziała zę może to być dziewczynka ale nie jest pewna bo dzidzia miała mocno nóżki skrzyżowane
co sądzicie o tych wynikach i o tym usg??
BDP 79mm,
FL 58mm,
AC 26mm
masa płodu ok 1600 gram.
poza tym miałam robione już 4 razy usg i wszędzie było że to chłopiec nawet noja pani doktor zrobiła zdjęcie usg siusiaka i jajeczek u mojego synka a teraz jak byłam w szpitalu to babka powiedziała zę może to być dziewczynka ale nie jest pewna bo dzidzia miała mocno nóżki skrzyżowane
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
co sądzicie o tych wynikach i o tym usg??