_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
kasiula miejmy nadzieję e wszystko będzie ok....
jak wrócisz to pochwal się szybciutko co lekarz powiedział
jak wrócisz to pochwal się szybciutko co lekarz powiedział
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dzis ide na 13 zobaczymy co sie dowiem nowego
no to czekamy na wiadomości
a ja dziękuję dziewczyny
aż mi głupio że dzisiaj mam takie dobre samopoczucie i jakoś głupkowato mi wesoło
jakaś niezrównoważona emocjonalnie hihi
Mam nadzieje, ze uda Ci sie przetrwac w dupaku do tego 37tcdziewczyny fajnie przeczytać że u Was ok bardzo się cieszę
my musimy leżeć bo szyjka nadal się skraca no i mam jednak brać luteinę
odstawią mi ją dopiero w 34 tc
aspargin zostaje
w szpitalu mam się położyć 23 września ale jeszcze mam pokazać się we wtorek zadecydują czy już zostanę bo odchodzi mi czop
no ale bez niego mogą mnie potrzymać nawet ponad 2 tygodnie
zobaczymy
no ja podobnie :-) i niech skońćzę ten 37 tc to wreszcie sobie odbiję ten zakaz seksu przez całą ciąże :-)
mogę sobie to tylko wyobrazić bo one są przecież malutkie. Dobrze że ja nie muszę się dzieleniem męczyć. Bo nie wyobrażam sobie czym to miałabym podzielić żeby się cała nie rozwaliła. Powinny być te tabl o różnych dawkach żeby dzielić nie trzeba było )A ja mam dopiero 8.10 i mam nadzieje, ze do tej pory bedzie ok. A wczoraj nameczylam sie aby ta tabletke na te skurcze podzielic na 4 czesci-ledwie mi sie udalo, a wielkosc kazdej z nich tylko troszke wieksza od lepka od szpilki...Ale sie napocilam przy tym aby sie w pyl nie rozsypala...