reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

reklama
No to ślicznie:-) Jak miałam usg 2 tygodnie temu u mojej ginki, to jak mi robiła usg, to jak dzidziuś się obrócił to było widać małą pupkę dzidzi i bardzo mnie to wzruszyło. Dziecię małe, a już ma tak ładnie wykształcone części ciała:tak:

Hej mamuśki. Byłam wczoraj na usg, a jestem na końcu 10 tyg i maluszek wygląda super. ma ok 3 cm. w 12 tyg mam zrobić usg 3 D i nie za bardzo wiem gdzie. Jak robiłyście we Wrocławiu, to może możecie polecić jakieś miejsce i dobrego lekarza. Jak cenowo wychodzi taka usługa? Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki.

rudzia27 tez bym chciała USG 3D albo 4D :-D wiem tylko, ze ceny wahaja sie od 150 do 300zł, a najwazniejsze jest trafić tam gdzie nie tylko jest dobry sprzęt, ale równiez lekarz które jest obeznany i zrobi USG naprawdę fachowo.

Ja wczoraj byłam spontanicznie u innego lekarza poleconego przez Agunie31, prywatnie, do tego mojego idę 3 sierpnia i chyba co lekarz, to inna diagnoza :-D według tego jestem w 13 i 4 dniu ciazy, nie wiem jak to mozliwe, góra wychodzi 12 tydzień i 4 dzień, szczególnie, ze bobas ma 5,5 cm ah juz sama nie wiem jak 3 sierpnia się dowiem od tego mojego, ze jest 11 tydzień to juz chyba padnę na zawał :-p ale ogólnie mój bobasek energii miał duzo, pierwszy raz coś tak fantastycznego widziałam, machał łapakami, krzyzował nózki, fikał, podskakiwał gdy ja się zaśmiałam - rewelacja :-) i podobno miał UŚMIECH na buzi :-D ( to chyba przez ta czekoladę, która prawie codziennie wsuwam :-D)

reklama
Do góry