reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienie chybione 6tc

Dziękuję za wpis , i gratuluję ciąży, ja niestety nadal nie zaszłam, zaczęliśmy próby dopiero w grudniu ale nic z tego, wcześniej czekaliśmy aż mężowi poprawią się wyniki nasienia i wyleczy bakterie e.coli która w głównej mierze pogorszyła mu strasznie parametry nasienia I teraz w końcu gdy jest wszystko u niego dobrze to postanowiliśmy próbować ale w listopadzie wypadła nam grypa i zrezygnowaliśmy a teraz spróbowaliśmy ale nic z tego czekam na okres ,na razie zaczynam plamić już drugi dzień, pewnie jutro się bardziej rozkręci.. ;(
Ale to dopiero pierwszy cykl ;)

reklama
Ale to dopiero pierwszy cykl ;)
No w listopadowym też był raz ale nie spodziewałam się że coś będzie bo to było przed dniami i w dodatku potem złapała nas grypa, teraz też zamierzam z resztą udać się do ginekologa bo martwi mnie to że od 3 cykli ( a już miałam ich 5 od poronienia) pojawiają się u mnie przez pierwsze 2-3dni bladoroze plamienia a potem krew miesiączkowa która trwa dni a potem znowu 2 dni plamien,zaczynam się martwić ale dopiero teraz zamierzam pójść bo wcześniej gin mi mówiła że to normalne że mogą zdażyć się plamienia I że po łyżeczkowaniu przez jakiś czas miesiączki są bardziej skąpe niż były przedtem...

Kochana! Spokojnie to dopiero pierwszy cykl.. Wszystko się ułoży nawet nie wiesz jak będę mocno 3mac kciuki za Ciebie i Wasze upragnione 2 kreski i szczęśliwego rozwiązania! Sama osobiście chodzę do psychologa ponieważ głowę mam pełna obaw. Ale probuje je wybić sobie, głowy i Wam życzę z całego serduszka wszystkiego co najlepsze a że mamy nowy rok przed sobą także wszystko się może zdążyć!!!!!

Kochana! Spokojnie to dopiero pierwszy cykl.. Wszystko się ułoży nawet nie wiesz jak będę mocno 3mac kciuki za Ciebie i Wasze upragnione 2 kreski i szczęśliwego rozwiązania! Sama osobiście chodzę do psychologa ponieważ głowę mam pełna obaw. Ale probuje je wybić sobie, głowy i Wam życzę z całego serduszka wszystkiego co najlepsze a że mamy nowy rok przed sobą także wszystko się może zdążyć!!!!!
Dziękuję kochana, Tobie też życzę wszystkiego dbrego aby Twoje sprawy wyszły na prostą ;*

Do góry