Karlam według tego kalkulatora echo nadwi
reklama
Karlam według tego kalkulatora http://www.echo.3w.pl/cgi-bin/echo/zdrowie/zdrowie/chk/08 jeśli do zapłodnienia doszło 09.04.2006 to jesteś w 25 tygodniu ciąży i masz termin na 32.12.2006r a jeśli do zapłodnienia doszło 23.04.2006r to jesteś w 23 tygodniu ciąży i masz termin porodu na 14.01.2007r :-) A teraz zgaduj zgadula;-)
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
dziwny ten kalkulator bo faktycznie jak wpisuje 22 kwietnia to wychodzi ze teraz jestem w 24 tygodniu i to by sie zgadzalo, ale wskazuje ze termin porodu mam na 13 stycznia (tylko czemu tam jest oznaczony jako 39 tc?)
a jak wpisuje pierwszy dzien ostatniej miesiaczki 17 kwietnia tak jak przyjal lekarz po badaniu usg to termin mam na 24 stycznia
no i wlasnie chcialam sprawdzic wg daty poczecia bo 17 kwietnia napewno okresu nie mialam :-( a na ostatnim usg aparatura po pomiarach dzidzi stwierdzila ze termin mam na 22 stycznia masakra :-( juz nic nie wiem...
a jak wpisuje pierwszy dzien ostatniej miesiaczki 17 kwietnia tak jak przyjal lekarz po badaniu usg to termin mam na 24 stycznia
no i wlasnie chcialam sprawdzic wg daty poczecia bo 17 kwietnia napewno okresu nie mialam :-( a na ostatnim usg aparatura po pomiarach dzidzi stwierdzila ze termin mam na 22 stycznia masakra :-( juz nic nie wiem...
Karlam1
tu jest jeszcze jeden kalkulator ale on oblicza na podtsawie ostatniej miesiaczki i tutaj wpisujac 17 kwietnia faktycznie termin wychodzi na 22 stycznia :-)
hehe bede szukac dalej....
i jeszcze cos takiego :-) mysle ze sie przyda ;-)
Portal Mareckiego - Content
hehe bede szukac dalej....
i jeszcze cos takiego :-) mysle ze sie przyda ;-)
Portal Mareckiego - Content
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Karlam, OBIECALAS !!!, ze spotkamy sie na porodowce, to co to za teksty, ze termin na koniec grudnia, albo polowa stycznia??? Ejjj... ja protestuje ;-)
podpowiem Ci, ja ostatnia miesiaczke mialam 18.04, w/g jakiegos kalkulatora wyszlo mi, ze termin mam na 25.01, a lekarz jakos na podstawie okresu wyliczyl mi 23.01. Slyszalam, ze niby powinno sie liczyc date ostatniej miesiaczki + 7 dni, minus 3 miesiace. Wtedy u mnie wychodzi 25.01.
podpowiem Ci, ja ostatnia miesiaczke mialam 18.04, w/g jakiegos kalkulatora wyszlo mi, ze termin mam na 25.01, a lekarz jakos na podstawie okresu wyliczyl mi 23.01. Slyszalam, ze niby powinno sie liczyc date ostatniej miesiaczki + 7 dni, minus 3 miesiace. Wtedy u mnie wychodzi 25.01.
Karlam1
no a u mnie najwiekszy problem jest z tym ze ostatni okres jaki pamietam to byl na poczatku stycznia.... wiesz Aph tak czy inaczej mozemy sie spotkac na porodowce ;-)
Ja już po wizycie u gina:-( i niose złe wiadomości :-( w poniedziałaek mam się zgłośić o godz 8.00 na izbie przyjęć na patologi ciąży!!:-( :-( Myszą mnie położyć żeby zrobić dokładne badania:-( :-( Najbardziej martwi mnie to że musze zostawić Sandrunie w domku, choć będzie miała dobrą opiekę to i tak niechcę to będie nasze pierwsze rozstanie na tak długo!! Czy oni sobie bezemnie poradzą :-( I jeszcze mój gin mnie dobił bo powiedziała że to niedobrze jak ma się wysoki cukier bo jak ja mam i rzecz jasna dziecko też ma podwyrzszony cukier :-( :-( :-( Odczego to przeciesz nic mi nie dolega, a całkiem niedawno chodziłam w ciąży z Sandrunią i niemiałam żadnej cukrzycy!! Więc o co tu chodzi!!:-( :-( Mam tylko nadzieje że badania w szpitalu wyjdą mi dobre i szybciutko wypuszczą do domku!! A jak by było mało lekarz powiedział mi że będą mnie kuć 5 razy dziennie :-(
Karlam1
ojej :-( ale mi przykro :-( bedziemy trzymac kciuki by wszystko bylo dobrze.....
reklama