reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
Ja na paskudztwo dostaje clotrimazol (malo przyjemne ale pomaga)

Bylam dzis na USG. Moj pan doktor obejrzal serduszko, sama widzialm ze jest calkiem prawidlowe, dokladnie mi pokazal, gdzie sa wszystkie narzady wewnetrzne, i ze sa prawidlowe, zmierzyl moje malenstwo. Dzidzi rozwija sie calkiem prawidowo, wazy 450g i wielkosciowo ma 22/23 tygodnie czyli minimalnie wiecej niz powinno. Podczas badania spalo sobie spokojnie z raczkami przy buzi.
Co do plci to niestety nie do konca pokazalo chociaz pan doktor powiedzial ze prawdopodobnie dziewczynka.

Chyba łatwiej jest stwierdzić, że to chłopczyk widząc siusiaka, niż stwierdzić, że to dziewczynka i mieć pewność, że tego siusiaka napewno tam nie ma.

Ja idę na USG dziś na 15.30 i już umieram z ciekawości. Mam nadzieję, że Jarek zdąży z pracy dojechać ... ba! będzie musiał nawet pół godziniki zwiać ... w sumie to kierowniczka mu obiecała, ale ona szybko zmienia zdanie.

a ja na 15,15 też się denerwuję :) ale już wieczorkiem będziemy się chwalić nowinami nie? życzę powodzenia. :laugh:

Cześć dziewczynki a  więc tak była dziś u lekarze i wszystko jest oki dzidzia rośnie, rozwija się prawidłowo, niestety niepokazała nam kim jest :( Ale z drugiej strony siesze się bo będzie niespodzianka tak jaak chcieliśmy ;D Pani doktor powiedziała że dzidzia jest duża waży już pół kilo ::)  A tak się kręciło że niemogła zmieżyć i zważyć, ale wkońcu dało rady :D Następna wizyta 2 października :D A jeśli chodzi o nasze kilogramy to musze wam powiedziedz że niejest źle przytyłam dopier 4 kilo ;D Tyje książkowo średni 2 kilo na miesiąc i mam nadzieje że też tak zostanie ;D Ponieważ nienależe do szczupłych osób!!

reklama
hm... nie wiem. na początku schudlam 4, i przybyło mi 2 do teraz, czyli i tak jestem 2 na minusie. tylko ze moja waga startowa była "ociupinkę" wysoka ::) ::)
jem wszystko na co mam ochote. fakt, wogóle nie jem słodyczy, wiec moze dlatego mi sie nie tyje ???

Do góry