reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
Witam Was po dlugiej przerwie
ja dwiedzialam się o plci dziecka już w 13 tygodniu, tak na 99%, a w 15 już na 100%. Jak poszlam na wizytę na pomiar kosci nosowej i faldu karkowego -to dzidziuś spal sobie w najlepsze i nie mial ochoty na żadne badania. Ale obudzil się w końcu, zaziewal nam :) Później aby lepiej się ulożyl lekarz kazal pospacerować mi po gabinecie -ale malo co to pomoglo. A później -przewrócić się z boku na bok -to pomoglo. Wtedy dzidziuś ulozyl się idealnie. Więc jak nie chcecie sie tak często badać, to poobracajcie się trochę na łóżku w gabinecie z boku na bok i to na pewno pomoże :)

ja również żałuję że tak późno napisalam Wam o tym
Ja sama o tym nie wiedziałam, to lekarz mi powiedzial na wizycie.

Lorien ........ jaka to informacja o szkodliwości USG ... ja nic nie wiem .... pisałaś już o tym, bo może przeoczyłam .... smaruj kochana ze szczegółami o co biega, bo zaraz też się przestraszę ??? ???

Nic nie pisałam, ale trąbili w TV, bodajże przedwczoraj, że niby szkodliwość dla mózgu dziecka, bo coś tam, dokładnie nie wiem, bo traktuję to z przymrużeniem oka, tymbardziej, że testowano działanie usg na myszach, więc nie wiadomo, jak u człowieka.
Bądź co bądź jednakże wolę nie kusić losu i następne usg, za miesiąc na wizycie u gina, jeśli nie jest konieczne, to sobie odpuszczę.

Ja tez juz po wizycie u gina wszystko jest dobrze z moja dzidzia rosnie z dnia na dzien :) MariaOla wiedzialam ale nie na pewno no ale dzisiaj juz wiem mam SYNECZKA :) Jestem bardzo zadowolona i ciesze sie ze to synus :laugh:

karola2007 GRATULUJE syneczka!! :laugh: My to niechcemy wiedzieć jaka będzie płeć dziecka, pierwszą ciążą też niechcieliśmy mówiliśmy że to "KINDER NIESPODZIANKA" :laugh: A urodziłą się śliczna SANDRUNIA

reklama
Do góry