reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Elma super wieści.
Co do zęba, próbuj moze u tej pani chirurg:confused:
U mnie nici z dentysty (dzisiaj) miałam małą katastrofę w pracy (woda przeciekała przez sufit i cała elektryka padła, plus do tego ogrzewanie). Nie mogłam zostawić bez pradu i ogrzewania mieszkańców domu, w którym pracuję, więc
cały dzień spedziłam na dyskusjach z fachowcami i działem napraw:baffled:
Chociaż się nie nudziłam:-p, a wizyte przeniosłam na 15 grudnia:-D oby do 15-ego ząb nie dawał się we znaki:blink:

reklama
Elma Super wieści. Oby tak dalej :-D:-D:-D:-D A dentystę może jeszcze jakiegoś znajdziesz. Mocno daje ci się we znaki ten ząb?

Kasiulka, współczuję ci użerania się z fachowcami :dry: Ja też tego nie cierpię :baffled:

Elma super, że z tym usg skonczyło sie tylko na strachu, a co do żeba to ... do dentysty zwłaszcza ze za chwile świeta i wtedy dostac sie do dentysty to bedzie cud

Co do piersi to badam je zawsze po okresie i jak tylko coś mnie niepokoi to lecę sprawdzić bo mam jakąś taką fobię ale może i dobrze.
Dentysta bankowo w przyszłym tyg. (tzn. ten chirurg) chcę mieć święty spokój z moim zdrowiem, piersi zbadane, cytologia zrobiona, nadżera wyleczona jeszcze tylko ząb i spokój. Teraz na weekend wolę nie wyrywać tego zęba bo przyjeżdża kuzynka pomóc w sprzątaniu i jeszcze chyba jacyś agro goście się pojawią a na razie nie boli więc luz. W nowy rok chcę wejść ze spokojną głową.

Co do piersi to badam je zawsze po okresie i jak tylko coś mnie niepokoi to lecę sprawdzić bo mam jakąś taką fobię ale może i dobrze.
Dentysta bankowo w przyszłym tyg. (tzn. ten chirurg) chcę mieć święty spokój z moim zdrowiem, piersi zbadane, cytologia zrobiona, nadżera wyleczona jeszcze tylko ząb i spokój. Teraz na weekend wolę nie wyrywać tego zęba bo przyjeżdża kuzynka pomóc w sprzątaniu i jeszcze chyba jacyś agro goście się pojawią a na razie nie boli więc luz. W nowy rok chcę wejść ze spokojną głową.
Aż bije od Ciebie entuzjazm!!!!

reklama
Elma, wszystko będzie dobrze, dasz radę :tak: A zęba faktycznie dobrze wyleczyć przed świętami, bo przy tych wszystkich pysznościach na pewno by się odezwał :dry:

Do góry