reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Elma super wieści.
Co do zęba, próbuj moze u tej pani chirurg:confused:
U mnie nici z dentysty (dzisiaj) miałam małą katastrofę w pracy (woda przeciekała przez sufit i cała elektryka padła, plus do tego ogrzewanie). Nie mogłam zostawić bez pradu i ogrzewania mieszkańców domu, w którym pracuję, więc
cały dzień spedziłam na dyskusjach z fachowcami i działem napraw:baffled:
Chociaż się nie nudziłam:-p, a wizyte przeniosłam na 15 grudnia:-D oby do 15-ego ząb nie dawał się we znaki:blink:

reklama
Elma Super wieści. Oby tak dalej :-D:-D:-D:-D A dentystę może jeszcze jakiegoś znajdziesz. Mocno daje ci się we znaki ten ząb?

Kasiulka, współczuję ci użerania się z fachowcami :dry: Ja też tego nie cierpię :baffled:

Elma super, że z tym usg skonczyło sie tylko na strachu, a co do żeba to ... do dentysty zwłaszcza ze za chwile świeta i wtedy dostac sie do dentysty to bedzie cud

Co do piersi to badam je zawsze po okresie i jak tylko coś mnie niepokoi to lecę sprawdzić bo mam jakąś taką fobię ale może i dobrze.
Dentysta bankowo w przyszłym tyg. (tzn. ten chirurg) chcę mieć święty spokój z moim zdrowiem, piersi zbadane, cytologia zrobiona, nadżera wyleczona jeszcze tylko ząb i spokój. Teraz na weekend wolę nie wyrywać tego zęba bo przyjeżdża kuzynka pomóc w sprzątaniu i jeszcze chyba jacyś agro goście się pojawią a na razie nie boli więc luz. W nowy rok chcę wejść ze spokojną głową.

Co do piersi to badam je zawsze po okresie i jak tylko coś mnie niepokoi to lecę sprawdzić bo mam jakąś taką fobię ale może i dobrze.
Dentysta bankowo w przyszłym tyg. (tzn. ten chirurg) chcę mieć święty spokój z moim zdrowiem, piersi zbadane, cytologia zrobiona, nadżera wyleczona jeszcze tylko ząb i spokój. Teraz na weekend wolę nie wyrywać tego zęba bo przyjeżdża kuzynka pomóc w sprzątaniu i jeszcze chyba jacyś agro goście się pojawią a na razie nie boli więc luz. W nowy rok chcę wejść ze spokojną głową.
Aż bije od Ciebie entuzjazm!!!!

reklama
Elma, wszystko będzie dobrze, dasz radę :tak: A zęba faktycznie dobrze wyleczyć przed świętami, bo przy tych wszystkich pysznościach na pewno by się odezwał :dry:

Do góry