reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Kurde i jeszcze mnie ząb zaczął boleć:crazy::angry: Chyba nie ucieknę od dentysty:no:
A ja się tak panicznie boję wyrywania zębów (trauma z dzieciństwa jak mi jedna dentystka wyrwała na żywca i jeszcze do tego stały to był!) ze normalnie na sama myśl mi się słabo robi:baffled::szok::szok::szok: Miałam dzisiaj umówić wizytę ale stchórzyłam :szok::szok::szok::szok:

reklama
Elma, gratuluję pozbycia się nadżerki a z piersiami lepiej wybierz się do lekarza, najlepiej onkologa, bo on od razu da ci fachową opinię :tak: Co do wyrywania zębów rozumiem cię. Ja miałam wyrwać sobie 8 jeszcze przed ciążą, ale dentysta miał akurat zużyte szczypce. Potem oczywiście nie poszłam i chodziłam z dziurawym zębem następne dwa lata (nawet przechodziłam w ciąży) :szok: Nie bolał to se dałam spokój. Ale jak zaczął ciukać to wyrwałam :tak: Ale poszłam do chirurga szczękowego i powiem szczerze, że chwila moment i nie było zęba. Wyrwał go bardzo szybko i bez żadnego problemu (nie bolało, bo miałam znieczulenie ;-)). :-D:-D Polecam ci iść do chirurga :tak::-D:-D:-D

Elma, trzymam kciuki za wynik usg!!!!

Widzę, ze ja tu sie nie nadaje do Was ;-)
Ja uwielbiam chodzic do dentysty!!!!:-pNaprawde!!! Kiedys nawet marzyło mi sie isc na stomatologie, ale jakos wyszlo inaczej i zamiast pojsc do ogolniaka poszlam do ekonomika no i marzenia poszly sobie ...... a teraz bardzo zaluje, ze nie poszlam na medycyne :-( Bo to co robie i to czego sie ucze to wcale nie jest to co lubie :no: ale w tej chwili nie poszlabym juz na stomatologie :-D nie moglabym patrzec jak ludzie przeze mnie tak cierpia. :rofl2:

Elma, rana goiła się przez ok tydzień. Musiałam uważać by mi się jedzenie tam nie dostawało, ale nic nie bolało :no: Następne rwanie można zrobić po miesiącu. Ale drugą 8 pójdę wyrwać dopiero w lutym.

Zadzwoniłam dzisiaj do mojej dentystki i jej recepcjonistka powiedziała mi ze może mnie przyjąć 6go stycznia!!:wściekła/y::crazy: Ja jej na to ze ja z bólem a ona że nic nie poradzi :dry::baffled: Dodam tylko ze chodziło o wizytę prywatną, to jak długo się czeka na NFZ?????

Przeszukałam internet i znalazłam chirurga szczękowego w Lesznie. To jest jakaś kobietka a ja zdecydowanie wolę lekarzy kobiety. Chyba tam dzisiaj zadzwonię:dry:

reklama
Ja już po USG, wszystko jest o.k. ten guzek co wypacałam to tkanka gruczołowa, pani powiedziała ze takie już mam piersi. Więc kamień z serca. :tak::-D Pijemy teraz winko z tej okazji ze nic mi nie jest i z tej radości zaraz ide zarobić ciasto na pierniki żeby do jutra odgarowało :tak: Jeszcze tylko ten nieszczęsny ząb i będę miała spokój.

Do góry