reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Lorien jesteś w tak pięknym okresie życia że nie możesz się martwić! ciesz się ciążą a zobaczysz że wszystko będzie dobrze!! bo przecież tak cudnie mieć w sobie dwa serduszka na raz:tak: mężczyźni nigdy tego nie doświadczą;-):-p

reklama
Że co, że ja się martwię? Ani myślę :no:
Dziękuję Kobietki!!!!!!!
Życzę Wam szybkiego dogonienia mnie (oczywiście tym, które tego pragną) :-D

Lorien, fasolka śliczna i taka malusia :-D:-D:-D Jeszcze :-D:-D:-D:-D Dobrze by było żebyś zaczęła sobie kontrolować to ciśnienie. Może faktycznie w domu jest ono prawidłowe, a tylko na widok fartucha ci się podnosi. Możesz to w razie czego przekazać lekarzowi i unikniesz L4. Zresztą siedzenie w domku z buntowniczą Emi pewnie by ci to ciśnienie skutecznie podniosło ;-):-D:-p
A co do tego guzka ... cóż pozostaje ci go kontrolować i słuchać lekarza :tak:
Buźka dla ciebie i wierz, że wszystko będzie dobrze :tak::-D:-D:-D

Jeszcze raz dzięki Skarby.
Moniu kontroluję ciśnienie i jest w normie. Sama nie wiem, czy to ten fartuch? Chyba tak, więc temat mam z głowy na jakiś czas.

Dziękuję, planowane pojawienie się 19 lipca, ale czuję, że poczekam dłużej :tak:
Za ponad tydzień jadę do gina, oglądać dzieciaczka , już się nie mogę doczekać. :-)

reklama
Do góry